mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Antalya'da Turist Sayısında Son Durum!

Turizm 29.06.2022 - 10:52, Güncelleme: 29.06.2022 - 10:52
 

Antalya'da Turist Sayısında Son Durum!

Türkiye’nin turizm başkenti Antalya’da turizm verileri yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Antalya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre 1 Ocak – 26 Haziran arasında hava yoluyla şehre gelen yabancı turist sayısı 4 Milyon 11 bin 508’e ulaştı. 2022’nin Haziran Ayı Geçen Senenin 6 Ayını Geçti 428 5 yıldız otel, 680 bin yatak kapasitesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla turizm sektöründe Dünyaca önemli bir marka olan Antalya’da haziran ayıyla birlikte yaz sezonu açıldı. Yazın gelmesini fırsat bilen yabancı turistler soluğu Antalya’da alıyor. Koronavirüs salgının etkisiyle 2021 yılını 9 milyon turistle kapatan Antalya’da 2022 yılının turizm verileri bir önceki yılın verilerine göre çok büyük artış gösterdi. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın uyguladığı güvenli tatil sertifikasyonu, turizm sektörünün sunduğu güvenli ve kaliteli hizmet ve ziyaretçilerin olumlu geri dönüşleri bu artıştaki en büyük etken oldu. 2022 yılının 1 Ocak - 26 Haziran döneminde kente hava yoluyla gelen turist sayısı, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre %193 artış kaydederek 4 Milyon 11 bin 508’e yükseldi. Geçtiğimiz yıl aynı dönemde toplamda 1 Milyon 368 bin 630 yabancı misafir gelirken bu yıl sadece 1-26 Haziran arasındaki yolcu sayısı 1 Milyon 596 201’e ulaşarak geçen yılın toplamının da üstüne çıktı. (Turizm Ajansı)
Türkiye’nin turizm başkenti Antalya’da turizm verileri yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Antalya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre 1 Ocak – 26 Haziran arasında hava yoluyla şehre gelen yabancı turist sayısı 4 Milyon 11 bin 508’e ulaştı.

2022’nin Haziran Ayı Geçen Senenin 6 Ayını Geçti

428 5 yıldız otel, 680 bin yatak kapasitesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla turizm sektöründe Dünyaca önemli bir marka olan Antalya’da haziran ayıyla birlikte yaz sezonu açıldı. Yazın gelmesini fırsat bilen yabancı turistler soluğu Antalya’da alıyor.

Koronavirüs salgının etkisiyle 2021 yılını 9 milyon turistle kapatan Antalya’da 2022 yılının turizm verileri bir önceki yılın verilerine göre çok büyük artış gösterdi. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın uyguladığı güvenli tatil sertifikasyonu, turizm sektörünün sunduğu güvenli ve kaliteli hizmet ve ziyaretçilerin olumlu geri dönüşleri bu artıştaki en büyük etken oldu. 2022 yılının 1 Ocak - 26 Haziran döneminde kente hava yoluyla gelen turist sayısı, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre %193 artış kaydederek 4 Milyon 11 bin 508’e yükseldi. Geçtiğimiz yıl aynı dönemde toplamda 1 Milyon 368 bin 630 yabancı misafir gelirken bu yıl sadece 1-26 Haziran arasındaki yolcu sayısı 1 Milyon 596 201’e ulaşarak geçen yılın toplamının da üstüne çıktı. (Turizm Ajansı)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop