mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

ASAT, Elmalı merkezdeki su borularını yeniliyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2023 - 12:59, Güncelleme: 10.08.2023 - 12:21
 

ASAT, Elmalı merkezdeki su borularını yeniliyor

ASAT, Elmalı merkezdeki su borularını yeniliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) Elmalı Atatürk (Hükümet) Caddesi’nde doğalgaz hattı döşenmesi için parkeler sökülünce mevcut su hattını yenilemeye başladı.ASAT, Elmalı ilçe merkezinde bulunan Atatürk (Hükümet) Caddesi’nde, doğalgaz hattı döşeme çalışmalarını fırsata çevirdi. Elmalı ASAT Şube Müdürü Bilal Bayram 40-45 yıl önce döşenmiş eski boruların sık sık patladığını ve arızalara sebep olduğunu belirtti. Bayram, “Borular eski olduğu için oluşan arızalara müdahale ederken ana caddenin kapanması gerekiyordu. Bu da halkı ve esnafı rahatsız ediyordu. Biz de baştan sonra değiştirme kararı aldık. Doğalgaz hattı için başlatılan çalışmaları fırsata çevirerek çalışma başlattık” dedi."Borular değişiyor"ASAT proje bünyesinde, eski ana boruların yerine modern bir şebeke hattı döşüyor. 2 bin 200 metre uzunluğundaki tek şeritli cadde, doğalgaz hattı döşeme çalışmalarının ilk ayağında bin 80 metrelik bölümde su borularının değişim yapıldı. Projede, kalanbin 120 metrelik kısım ve diğer şeritteki çalışmalar ise, eylül ayının ilk haftasından sonra yapılacak olan Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşleri’nin tamamlanmasının ardından gerçekleştirilecek. Bu sayede, ilçe merkezindeki önemli etkinliklerin aksamadan sürmesi amaçlanıyor. Çalışmada kullanılacak boru ölçüleri 110’luk ve 250’lik arasında değişiklik gösteriyor. Proje çerçevesinde toplamda 4 bin 400 metrelik bir çalışma planlanıyor.
ASAT, Elmalı merkezdeki su borularını yeniliyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) Elmalı Atatürk (Hükümet) Caddesi’nde doğalgaz hattı döşenmesi için parkeler sökülünce mevcut su hattını yenilemeye başladı.
ASAT, Elmalı ilçe merkezinde bulunan Atatürk (Hükümet) Caddesi’nde, doğalgaz hattı döşeme çalışmalarını fırsata çevirdi. Elmalı ASAT Şube Müdürü Bilal Bayram 40-45 yıl önce döşenmiş eski boruların sık sık patladığını ve arızalara sebep olduğunu belirtti. Bayram, “Borular eski olduğu için oluşan arızalara müdahale ederken ana caddenin kapanması gerekiyordu. Bu da halkı ve esnafı rahatsız ediyordu. Biz de baştan sonra değiştirme kararı aldık. Doğalgaz hattı için başlatılan çalışmaları fırsata çevirerek çalışma başlattık” dedi.
"Borular değişiyor"
ASAT proje bünyesinde, eski ana boruların yerine modern bir şebeke hattı döşüyor. 2 bin 200 metre uzunluğundaki tek şeritli cadde, doğalgaz hattı döşeme çalışmalarının ilk ayağında bin 80 metrelik bölümde su borularının değişim yapıldı. Projede, kalan
bin 120 metrelik kısım ve diğer şeritteki çalışmalar ise, eylül ayının ilk haftasından sonra yapılacak olan Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşleri’nin tamamlanmasının ardından gerçekleştirilecek. Bu sayede, ilçe merkezindeki önemli etkinliklerin aksamadan sürmesi amaçlanıyor. Çalışmada kullanılacak boru ölçüleri 110’luk ve 250’lik arasında değişiklik gösteriyor. Proje çerçevesinde toplamda 4 bin 400 metrelik bir çalışma planlanıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop