mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Asfalt Öncesi Son Hazırlıklar Yapıldı

Gündem 22.10.2021 - 12:39, Güncelleme: 22.10.2021 - 12:39
 

Asfalt Öncesi Son Hazırlıklar Yapıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da kış mevsimi öncesi kırsal yollardaki alt yapı çalışmalarına hız verdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Alanya’nın kırsal mahalle yollarında kış öncesi alt yapı çalışması başlattı. Bu kapsamda Uğrak Mahallesi’nde yolun yağmur sularından etkilenmemesi için belirlenen noktalara büz konulurken, bozulan yerlerinde de bakım ve onarım çalışması yapıldı. Aliefendi Mahallesi’nde yağmur giderleri ve şarampollerde temizlik çalışması gerçekleştirildi. GENİŞLETME VE ALT YAPI Sapadere Mahallesi içinden geçerek kanyona giden yolda bakım onarım yapan ekipler, Elikesik Mahallesi’nde ise yağmur giderlerini kapatan çalı ve otları tırpan ekipleriyle temizledi. Öte yandan Dim bölgesinde Taşbaşı ve Öteköy sakinlerinin gittiği Çeltek Yaylası yolunda da genişletme ve alt yapı çalışması yapılıyor. Yağmur giderleri ve dere geçişlerine büz uygulaması yapılırken, alt yapısı tamamlanan noktalarda ise yol stabilize hale getiriliyor. ASFALT ÖNCESİ HAZIRLIK Alanya’nın 17 mahallesine Dim Barajı suyunun verildiği İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin yetersiz gelen yolunda da asfalt öncesi alt yapı güçlendirme çalışması başlatıldı. Genişletme çalışması da yapılan yol, kısa sürede asfaltlanacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da kış mevsimi öncesi kırsal yollardaki alt yapı çalışmalarına hız verdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Alanya’nın kırsal mahalle yollarında kış öncesi alt yapı çalışması başlattı. Bu kapsamda Uğrak Mahallesi’nde yolun yağmur sularından etkilenmemesi için belirlenen noktalara büz konulurken, bozulan yerlerinde de bakım ve onarım çalışması yapıldı. Aliefendi Mahallesi’nde yağmur giderleri ve şarampollerde temizlik çalışması gerçekleştirildi.

GENİŞLETME VE ALT YAPI

Sapadere Mahallesi içinden geçerek kanyona giden yolda bakım onarım yapan ekipler, Elikesik Mahallesi’nde ise yağmur giderlerini kapatan çalı ve otları tırpan ekipleriyle temizledi. Öte yandan Dim bölgesinde Taşbaşı ve Öteköy sakinlerinin gittiği Çeltek Yaylası yolunda da genişletme ve alt yapı çalışması yapılıyor. Yağmur giderleri ve dere geçişlerine büz uygulaması yapılırken, alt yapısı tamamlanan noktalarda ise yol stabilize hale getiriliyor.

ASFALT ÖNCESİ HAZIRLIK

Alanya’nın 17 mahallesine Dim Barajı suyunun verildiği İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin yetersiz gelen yolunda da asfalt öncesi alt yapı güçlendirme çalışması başlatıldı. Genişletme çalışması da yapılan yol, kısa sürede asfaltlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop