mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Bağışlar, Mahmutlarspor Başkalığını Bırakıyor!

Spor 15.06.2022 - 02:28, Güncelleme: 15.06.2022 - 02:28
 

Bağışlar, Mahmutlarspor Başkalığını Bırakıyor!

5 yıldır Mahmutlarspor Kulübü Başkanı olan Yılmaz Bağışlar sağlık sorunları nedeniyle görevi başka bir isme devretmek istediğini açıkladı.

Mahmutlarspor Kulübü Başkanı Yılmaz Bağışlar, sağlık sorunları sebebiyle kulüp başkanlığında görev değişikliği yapıldığını duyurdu. Yılmaz Bağışlar, “Gerekli açıklamaları daha sonra belirtmek üzere, sağlık sorunlarım sebebiyle 5 yıldır gururla yürütmekte olduğum Mahmutlarspor Kulüp Başkanlığı'nda görev değişikliği yaptığımızı paylaşmak istiyorum. Gelinen bu noktada, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile birlikte sağladığımız, her yıl sabit sahil büfesi geliri ve yeni spor merkezi inşaatımız ile Mahmutlarspor biz olmadan da yol alabilecek durumda. Her türlü baskı da olsa biz misyonumuzu tamamladık düşüncesindeyim. Yeni başkanımız görev verirse her zaman desteğe hazırım. Tüm yönetim kurulumuz, futbolcularımız, sponsorlarımız ve arkamda her daim desteğini hissettiğim ismini bile bilmediğim taraftar, herkese teşekkür ediyorum” dedi.  OLABİLECEK 2 İHTİMALİ PAYLAŞTI Yarın toplanacaklarını ve yönetim kurulu olarak karar alacaklarını ifade eden Bağışlar, “İki alternatif var. Birincisi, 11 yönetim kurulu üyeleri içinden birisinin seçilerek başkanlığa devam etmesi. Bunun üzerinde duruyoruz. Biz 3 yıllığına seçildik ve son genel kurulun üzerinden henüz bir sene geçti. İkincisi ise, olağanüstü genel kurul kararı alarak tarih belirleyip başka adaylar olursa onlara da imkan tanımak. Bu yolu aday olmak isteyen olursa düşünüyoruz. Ama ben devam etmeyi düşünmüyorum. 5 yıldır zaten bu görevi yürütüyordum. İlk sene şampiyon yaparak takımı bir üst lige çıkarttık. Ayrıca Başkan Yücel ile kulübe sahil büfesi ile sabit gelir sağladık ve tesisi yaparak tamamladık. Biraz yorgunum. Başka kişilerin bu görevi devam ettirmesini istiyorum” diye konuştu.  
5 yıldır Mahmutlarspor Kulübü Başkanı olan Yılmaz Bağışlar sağlık sorunları nedeniyle görevi başka bir isme devretmek istediğini açıkladı.

Mahmutlarspor Kulübü Başkanı Yılmaz Bağışlar, sağlık sorunları sebebiyle kulüp başkanlığında görev değişikliği yapıldığını duyurdu. Yılmaz Bağışlar, “Gerekli açıklamaları daha sonra belirtmek üzere, sağlık sorunlarım sebebiyle 5 yıldır gururla yürütmekte olduğum Mahmutlarspor Kulüp Başkanlığı'nda görev değişikliği yaptığımızı paylaşmak istiyorum. Gelinen bu noktada, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile birlikte sağladığımız, her yıl sabit sahil büfesi geliri ve yeni spor merkezi inşaatımız ile Mahmutlarspor biz olmadan da yol alabilecek durumda. Her türlü baskı da olsa biz misyonumuzu tamamladık düşüncesindeyim. Yeni başkanımız görev verirse her zaman desteğe hazırım. Tüm yönetim kurulumuz, futbolcularımız, sponsorlarımız ve arkamda her daim desteğini hissettiğim ismini bile bilmediğim taraftar, herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

OLABİLECEK 2 İHTİMALİ PAYLAŞTI

Yarın toplanacaklarını ve yönetim kurulu olarak karar alacaklarını ifade eden Bağışlar, “İki alternatif var. Birincisi, 11 yönetim kurulu üyeleri içinden birisinin seçilerek başkanlığa devam etmesi. Bunun üzerinde duruyoruz. Biz 3 yıllığına seçildik ve son genel kurulun üzerinden henüz bir sene geçti. İkincisi ise, olağanüstü genel kurul kararı alarak tarih belirleyip başka adaylar olursa onlara da imkan tanımak. Bu yolu aday olmak isteyen olursa düşünüyoruz. Ama ben devam etmeyi düşünmüyorum. 5 yıldır zaten bu görevi yürütüyordum. İlk sene şampiyon yaparak takımı bir üst lige çıkarttık. Ayrıca Başkan Yücel ile kulübe sahil büfesi ile sabit gelir sağladık ve tesisi yaparak tamamladık. Biraz yorgunum. Başka kişilerin bu görevi devam ettirmesini istiyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop