mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Karadağ'dan Aşı Çağrısı

Siyaset 08.12.2021 - 18:05, Güncelleme: 08.12.2021 - 18:05
 

Başkan Karadağ'dan Aşı Çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, başkanlığındaki toplantıda haftalık faaliyetler incelenip yapılacak olan çalışmalar konusunda istişarelerde bulunuldu. Toplantının ardından basın açıklaması yapan İlçe Başkanı Karadağ, ilçe ve ülke gündemine yönelik değerlendirmelerde bulundu. BAŞKAN KARADAĞ’DAN AŞI ÇAĞRISI! Covid-19 salgınının yeniden artış gösterdiğini ve Alanya’da aşılama oranlarının düşük olduğunu belirten Karadağ, “Korona virüs belasını hastanelerimizi dolduruyor, evlerde de karantinalar artıyor. Bu kışı sorunsuz bir şekilde atlatmamız için tüm vatandaşlarımızdan aşı olmalarını istiyorum” dedi. ‘BİLİNÇSİZ BACA TEMİZLİĞİ YANGINA YOL AÇIYOR’ Alanya ve çevresinde havaların soğuması ile son günlerde yangın olaylarının yaşanmasına dikkat çeken Karadağ, “Bilinçsizce baca temizliğinin yapılmaması dolayısıyla biraz artış gösterdi. İkinci sebep ise olumsuz hava şartlarında meydana gelen rüzgar konusunda CK Akdeniz, elektrik bakımlarından bir takım eksikliklerinden kaynaklanıyor. Bakım yapılmayan teller rüzgarla birlikte birbirine temas ediyor ve böylece yangınlar meydana geliyor. En son Tepe, Payallar ile Gazipaşa’nın Kahyalar mahallesinde yangınlar çıktı. Yangınlara can kaybı olmadan müdahale eden itfaiye ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu. ‘ZAMLAR VATANDAŞIN BELİNİ BÜKÜYOR’ Elektrik konusunda yangınlara sebebiyetin yanı sıra zam konusuna da değinen Karadağ, “CK hiç haberimiz olmadan elektrik faturalarına müthiş bir zam yaptı. Bu zamlar fakru zaruret içerisinde olan halkımızın belini bükmekte. Bu kış zor geçeceğe benziyor. Karakış her gün fakirleşen halkımızı daha çok fakirleştireceği gözüküyor. Bunun yanında ısınma aracı olacak elektrik, doğalgaza zam yapılması daha zor durumda bırakıyor. Döviz kurundaki artışlarla zamların daha da geleceği gözleniyor. Hükümete bir kez daha sesleniyorum; karakış fonu oluşturularak halkın daha rahat bir kış geçirme imkanı sağlanmalı” dedi. ‘VATANDAŞ KONTEYNERLERDE YAŞAMAYA MAHKUM EDİLİYOR’ Karadağ, yaz aylarında bölgede yaşanan yangın felaketinde evleri yanan vatandaşın konteynerlerde kışı atlatmak zorunda kaldığını da belirterek “yanan bölgelerden kalan emtialar kamyon kamyon götürülüyor. Merkezi hükümet buradan müthiş bir girdi sağlamasına rağmen vatandaş hala konteynerlerde yaşamaya mahkum ediliyor. Bir an önce karakışı atlatması için destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Karadağ, açıklamasına daha önce de dile getirdiği Mahmutlar Mahallesi’ne hastane ve kültür merkezi yapılması gerektiğini de ekledi. Karadağ’ın açıklamasının ardından partiye yeni katılan üyeye rozet takım töreni düzenlendi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, başkanlığındaki toplantıda haftalık faaliyetler incelenip yapılacak olan çalışmalar konusunda istişarelerde bulunuldu. Toplantının ardından basın açıklaması yapan İlçe Başkanı Karadağ, ilçe ve ülke gündemine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

BAŞKAN KARADAĞ’DAN AŞI ÇAĞRISI!

Covid-19 salgınının yeniden artış gösterdiğini ve Alanya’da aşılama oranlarının düşük olduğunu belirten Karadağ, “Korona virüs belasını hastanelerimizi dolduruyor, evlerde de karantinalar artıyor. Bu kışı sorunsuz bir şekilde atlatmamız için tüm vatandaşlarımızdan aşı olmalarını istiyorum” dedi.

‘BİLİNÇSİZ BACA TEMİZLİĞİ YANGINA YOL AÇIYOR’

Alanya ve çevresinde havaların soğuması ile son günlerde yangın olaylarının yaşanmasına dikkat çeken Karadağ, “Bilinçsizce baca temizliğinin yapılmaması dolayısıyla biraz artış gösterdi. İkinci sebep ise olumsuz hava şartlarında meydana gelen rüzgar konusunda CK Akdeniz, elektrik bakımlarından bir takım eksikliklerinden kaynaklanıyor. Bakım yapılmayan teller rüzgarla birlikte birbirine temas ediyor ve böylece yangınlar meydana geliyor. En son Tepe, Payallar ile Gazipaşa’nın Kahyalar mahallesinde yangınlar çıktı. Yangınlara can kaybı olmadan müdahale eden itfaiye ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

‘ZAMLAR VATANDAŞIN BELİNİ BÜKÜYOR’

Elektrik konusunda yangınlara sebebiyetin yanı sıra zam konusuna da değinen Karadağ, “CK hiç haberimiz olmadan elektrik faturalarına müthiş bir zam yaptı. Bu zamlar fakru zaruret içerisinde olan halkımızın belini bükmekte. Bu kış zor geçeceğe benziyor. Karakış her gün fakirleşen halkımızı daha çok fakirleştireceği gözüküyor. Bunun yanında ısınma aracı olacak elektrik, doğalgaza zam yapılması daha zor durumda bırakıyor. Döviz kurundaki artışlarla zamların daha da geleceği gözleniyor. Hükümete bir kez daha sesleniyorum; karakış fonu oluşturularak halkın daha rahat bir kış geçirme imkanı sağlanmalı” dedi.

‘VATANDAŞ KONTEYNERLERDE YAŞAMAYA MAHKUM EDİLİYOR’

Karadağ, yaz aylarında bölgede yaşanan yangın felaketinde evleri yanan vatandaşın konteynerlerde kışı atlatmak zorunda kaldığını da belirterek “yanan bölgelerden kalan emtialar kamyon kamyon götürülüyor. Merkezi hükümet buradan müthiş bir girdi sağlamasına rağmen vatandaş hala konteynerlerde yaşamaya mahkum ediliyor. Bir an önce karakışı atlatması için destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Karadağ, açıklamasına daha önce de dile getirdiği Mahmutlar Mahallesi’ne hastane ve kültür merkezi yapılması gerektiğini de ekledi. Karadağ’ın açıklamasının ardından partiye yeni katılan üyeye rozet takım töreni düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop