mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Türkdoğan’dan Büyükşehir’e Arıtma Tepkisi!

Siyaset 20.06.2022 - 10:19, Güncelleme: 20.06.2022 - 10:32
 

Başkan Türkdoğan’dan Büyükşehir’e Arıtma Tepkisi!

Alanya’da Antalya Büyükşehir Belediyesi kontrolündeki arıtma tesislerinde arıtma işletme maliyetinin pahalı oluşu nedeniyle arıtılmadan denize bırakıldığı iddiası tepkilere neden oldu. MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek bu konuda da sınıfta kaldı" diyerek tepki gösterdi.

Alanya, son dönemde arıtma tesislerinde atık suların arıtılmadan denize bırakıldığı iddiaları gündeme geldi. Arıtma tesislerinden arıtma işletme maliyetinin pahalı oluşu nedeniyle arıtılmadan denize bırakılan suyun denizleri kirlettiği, bu durumun da hem insanların, hem de deniz canlılarının sağlıklarını tehdit ettiği ileri sürülürken tepkilerde geçikmedi.  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan Antalya Büyükşehir Belediyesi kontrolündeki arıtma tesisinin maliyetinin pahalı oluşu nedeniyle arıtılmadan denize bırakıldığı iddiaları üzerine bir açıklama yaptı. Başkan Türkdoğan,  "Alanya'daki arıtma tesislerinde maalesef aksamalar var. Bu konuda şikayetler her geçen gün çoğalıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bu konu da dahil Alanya'ya hiç bir hizmetini göremedik. ASAT 'ın sorumluluğunda olan arıtma tesisleri yeterli düzeyde çalıştırılamıyor, bu da bizleri üzüyor. Alanya'dan su ve atık su bedeli olarak gelir elde eden Antalya Büyükşehir Belediyesi bunun karşılığını vermeli. Şikayetlere neden olan arıtma tesisleri düzenli şekilde çalıştırılmalı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek bu konuda da sınıfta kaldı" ifadelerini kullandı.
Alanya’da Antalya Büyükşehir Belediyesi kontrolündeki arıtma tesislerinde arıtma işletme maliyetinin pahalı oluşu nedeniyle arıtılmadan denize bırakıldığı iddiası tepkilere neden oldu. MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek bu konuda da sınıfta kaldı" diyerek tepki gösterdi.

Alanya, son dönemde arıtma tesislerinde atık suların arıtılmadan denize bırakıldığı iddiaları gündeme geldi. Arıtma tesislerinden arıtma işletme maliyetinin pahalı oluşu nedeniyle arıtılmadan denize bırakılan suyun denizleri kirlettiği, bu durumun da hem insanların, hem de deniz canlılarının sağlıklarını tehdit ettiği ileri sürülürken tepkilerde geçikmedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan Antalya Büyükşehir Belediyesi kontrolündeki arıtma tesisinin maliyetinin pahalı oluşu nedeniyle arıtılmadan denize bırakıldığı iddiaları üzerine bir açıklama yaptı.

Başkan Türkdoğan,  "Alanya'daki arıtma tesislerinde maalesef aksamalar var. Bu konuda şikayetler her geçen gün çoğalıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bu konu da dahil Alanya'ya hiç bir hizmetini göremedik. ASAT 'ın sorumluluğunda olan arıtma tesisleri yeterli düzeyde çalıştırılamıyor, bu da bizleri üzüyor. Alanya'dan su ve atık su bedeli olarak gelir elde eden Antalya Büyükşehir Belediyesi bunun karşılığını vermeli. Şikayetlere neden olan arıtma tesisleri düzenli şekilde çalıştırılmalı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek bu konuda da sınıfta kaldı" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop