mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Yiğit'ten Pazar Yeri Açıklaması

Gündem 16.10.2021 - 14:32, Güncelleme: 16.10.2021 - 14:32
 

Başkan Yiğit'ten Pazar Yeri Açıklaması

Alanya Belediyesi’nin yakında başlayacak olan ‘Kapalı Otopark, Pazar Alanı Sinema ve Dijital Kütüphane Projesi’ nedeniyle Cuma Pazarı esnafı Pazar Pazarı’nın bulunduğu alanda tezgah açtı.

Pazarın ilk günü esnafı Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit ile Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal da yalnız bırakmadılar. Tezgahları ziyaret eden Yiğit ve Uzunsakal esnafı dinlediler. Pazarın yerinin taşınması konusunu Alanya Belediyesi ile istişare ederek çözdüklerini belirten Yiğit, bölgede bulunan esnafa duyarlılıkları için teşekkür etti. Yiğit, “Bazı sıkıntılar olur diye beklerken bir problem olmadı. Esnaf rahat. Müşteriler de geliyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e, esnafa ve vatandaşlara duyarlılıkları için çok teşekkür ederim” dedi. “GERGİNLİK ÜRETİCİ BÖLÜMÜNDE OLDU” Önceki akşam pazar yerinde yaşanan gerginlikle ilgili de konuşan Yiğit, “Bu gerginlik üretici bölümünde oldu. Bizim esnafımızın yeri belli. Pazarda yeri olmayanlar için de kuralarını çekmiştik. Çizgileri çektik. Pazarda herkesin yeri belli. Bir sıkıntı yok. Sadece pazarın akşam saatlerinde geç açılmasından dolayı yer dağıtımı yapılıyor gibi bir durum oldu. Bu konuyu da çözdük. Herkes yerine yerleşti” diye konuştu.  
Alanya Belediyesi’nin yakında başlayacak olan ‘Kapalı Otopark, Pazar Alanı Sinema ve Dijital Kütüphane Projesi’ nedeniyle Cuma Pazarı esnafı Pazar Pazarı’nın bulunduğu alanda tezgah açtı.

Pazarın ilk günü esnafı Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit ile Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal da yalnız bırakmadılar. Tezgahları ziyaret eden Yiğit ve Uzunsakal esnafı dinlediler. Pazarın yerinin taşınması konusunu Alanya Belediyesi ile istişare ederek çözdüklerini belirten Yiğit, bölgede bulunan esnafa duyarlılıkları için teşekkür etti. Yiğit, “Bazı sıkıntılar olur diye beklerken bir problem olmadı. Esnaf rahat. Müşteriler de geliyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e, esnafa ve vatandaşlara duyarlılıkları için çok teşekkür ederim” dedi.

“GERGİNLİK ÜRETİCİ BÖLÜMÜNDE OLDU”

Önceki akşam pazar yerinde yaşanan gerginlikle ilgili de konuşan Yiğit, “Bu gerginlik üretici bölümünde oldu. Bizim esnafımızın yeri belli. Pazarda yeri olmayanlar için de kuralarını çekmiştik. Çizgileri çektik. Pazarda herkesin yeri belli. Bir sıkıntı yok. Sadece pazarın akşam saatlerinde geç açılmasından dolayı yer dağıtımı yapılıyor gibi bir durum oldu. Bu konuyu da çözdük. Herkes yerine yerleşti” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop