mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Yücel’den Duygusal Paylaşım

Yaşam 10.08.2021 - 21:55, Güncelleme: 10.08.2021 - 21:55
 

Başkan Yücel’den Duygusal Paylaşım

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bugün hayatını kaybeden Hasan Kır'a duygusal bir mesajla veda etti.

Bugün öğle saatlerinde kullandığı halk otobüsünü yıkayan Hasan Kır (43) bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları müdahalede Kır’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in de arkadaşı olan Hasan Kır'ında bulunduğu 29 yıllık bir fotoğraf yayınlayarak arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü paylaştı. Başkan Yücel, "29 yıllık bu anımda, sağımdaki arkadaşım Ahmet Yılmaz’ı 3 yıl önce, solumdaki arkadaşım Hasan Kır’ı ise bugün kaybettim. Çok üzgünüm. Kalp krizi sonucu vefat eden kıymetli arkadaşıma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekanınız Cennet olsun güzel insanlar. Sizi hiç unutmayacağım."dedi.  
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bugün hayatını kaybeden Hasan Kır'a duygusal bir mesajla veda etti.

Bugün öğle saatlerinde kullandığı halk otobüsünü yıkayan Hasan Kır (43) bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları müdahalede Kır’ın hayatını kaybettiğini belirledi.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in de arkadaşı olan Hasan Kır'ında bulunduğu 29 yıllık bir fotoğraf yayınlayarak arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü paylaştı. Başkan Yücel, "29 yıllık bu anımda, sağımdaki arkadaşım Ahmet Yılmaz’ı 3 yıl önce, solumdaki arkadaşım Hasan Kır’ı ise bugün kaybettim. Çok üzgünüm. Kalp krizi sonucu vefat eden kıymetli arkadaşıma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekanınız Cennet olsun güzel insanlar. Sizi hiç unutmayacağım."dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop