mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Yücel’e Baba Ocağından Destek

Siyaset 31.01.2024 - 09:10, Güncelleme: 31.01.2024 - 09:10
 

Başkan Yücel’e Baba Ocağından Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanlığında Kestel Mahalle sakinleri ile buluşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e baba ocağından büyük destek geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kestel Mahalle Başkanı Mustafa Boz ve Kestel mahalle sakinleri MHP Alanya İlçe Teşkilatını ziyaret ettiler. Büyükşehir yasasından önce Belde Beldediyesi olan Kestel'de iki dönem Belediye Başkanlığı yapan ardından iki dönem Alanya Belediye Başkanlığını yürüten Başkan Yücel'e önümüzde ki yerel seçimlerde de yanında olduklarını ve destek sözü veren mahalle sakinlerine Başkan Yücel teşekkür etti.  Başkan Yücel; "MHP İlçe Teşkilatımızda, İlçe Başkanımız Mustafa Sünbül, meclis üyelerimiz ve mahalle başkanlarımızın katılımıyla Kestel Mahalle sakinlerimizle bir araya geldik.Cumhur İttifakı olarak Alanya’da istikrarı sürdürmek, Herkes İçin Herkese Göre Belediye demek için projelerimizi ve çalışmalarımızı anlattık.Katılan, destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.   
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanlığında Kestel Mahalle sakinleri ile buluşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e baba ocağından büyük destek geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kestel Mahalle Başkanı Mustafa Boz ve Kestel mahalle sakinleri MHP Alanya İlçe Teşkilatını ziyaret ettiler. Büyükşehir yasasından önce Belde Beldediyesi olan Kestel'de iki dönem Belediye Başkanlığı yapan ardından iki dönem Alanya Belediye Başkanlığını yürüten Başkan Yücel'e önümüzde ki yerel seçimlerde de yanında olduklarını ve destek sözü veren mahalle sakinlerine Başkan Yücel teşekkür etti. 

Başkan Yücel; "MHP İlçe Teşkilatımızda, İlçe Başkanımız Mustafa Sünbül, meclis üyelerimiz ve mahalle başkanlarımızın katılımıyla Kestel Mahalle sakinlerimizle bir araya geldik.Cumhur İttifakı olarak Alanya’da istikrarı sürdürmek, Herkes İçin Herkese Göre Belediye demek için projelerimizi ve çalışmalarımızı anlattık.Katılan, destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum." dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop