mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Bebekoğlu, 30 Ağustos Zaferi Kutladı

Gündem 30.08.2021 - 18:47, Güncelleme: 30.08.2021 - 18:47
 

Bebekoğlu, 30 Ağustos Zaferi Kutladı

Alanya Alperen Ocakları Başkanı Mansur Bebekoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Bebekoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: “99 yıl önce 26 Ağustos'ta Dumlupınar'da başlayan ve 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlanan Büyük Taaruz'un, kıyamet gününe yaklaşıncaya dek Türk tarihinde altın harflerle anılacak bu büyük zaferin gururu ve coşkusu içerisindeyiz. 1071'de Sultan Alparslan'nın biz TÜRKLERE Anadolu'nun kapılarını açtığı günden bu güne yurt bellediğimiz bu topraklarda, 851 sene önce nasıl bir azim ve kararlılıkla bu topraklar bizim dediysek, 30 Ağustos günü de Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları da aynı azim ve kararlılıkla vatan topraklarımızı düşman işgalinden kurtarmıştır. 950 sene önce Türk'ün gücünü nasıl gösterdiysek, 851 yıl sonra 30 Ağustos 1922'de aynı kanla Türk'ün gücünü dünyaya gösteren Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün evlatları olarak, biz gençler de her daim vatanı müdaafa etmekten geri kalmayacağız. Şanlı Türk tarihinin aziz milleti olan Türk milletinin vatanına olan sevdası, geçtiğimiz günlerde terör örgütü PKK'nın çıkardığı orman yangınlarına karşı gösterdiği birlik ve beraberlik hala aynı kan olduğunu göstermiştir. Biz ki göğü çadır eyleyip güneşi bayrak bellemiş Allah'ın son ordusu olan Türk Milletiyiz... Bu şuurla gelecekte kendi evlatlarımızda bu şanlı zaferlerle gurur duyacaklar ve vatan topraklarımızı daima müdaafa etmekten asla geri kalmayacaklardır. Bu kutlu zaferin yıl dönümünde önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bizlere rehber olan, nereden geldiğimizi unutturmayan toprak altında yatan binlerce kefensiz silah arkadaşını saygı ve minnetle anıyorum. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE”
Alanya Alperen Ocakları Başkanı Mansur Bebekoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Bebekoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“99 yıl önce 26 Ağustos'ta Dumlupınar'da başlayan ve 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlanan Büyük Taaruz'un, kıyamet gününe yaklaşıncaya dek Türk tarihinde altın harflerle anılacak bu büyük zaferin gururu ve coşkusu içerisindeyiz. 1071'de Sultan Alparslan'nın biz TÜRKLERE Anadolu'nun kapılarını açtığı günden bu güne yurt bellediğimiz bu topraklarda, 851 sene önce nasıl bir azim ve kararlılıkla bu topraklar bizim dediysek, 30 Ağustos günü de Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları da aynı azim ve kararlılıkla vatan topraklarımızı düşman işgalinden kurtarmıştır. 950 sene önce Türk'ün gücünü nasıl gösterdiysek, 851 yıl sonra 30 Ağustos 1922'de aynı kanla Türk'ün gücünü dünyaya gösteren Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün evlatları olarak, biz gençler de her daim vatanı müdaafa etmekten geri kalmayacağız. Şanlı Türk tarihinin aziz milleti olan Türk milletinin vatanına olan sevdası, geçtiğimiz günlerde terör örgütü PKK'nın çıkardığı orman yangınlarına karşı gösterdiği birlik ve beraberlik hala aynı kan olduğunu göstermiştir. Biz ki göğü çadır eyleyip güneşi bayrak bellemiş Allah'ın son ordusu olan Türk Milletiyiz... Bu şuurla gelecekte kendi evlatlarımızda bu şanlı zaferlerle gurur duyacaklar ve vatan topraklarımızı daima müdaafa etmekten asla geri kalmayacaklardır. Bu kutlu zaferin yıl dönümünde önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bizlere rehber olan, nereden geldiğimizi unutturmayan toprak altında yatan binlerce kefensiz silah arkadaşını saygı ve minnetle anıyorum.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop