mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Belçika Koronavirüs'te vidaları sıkıyor

Dünya 27.11.2021 - 15:38, Güncelleme: 27.11.2021 - 15:38
 

Belçika Koronavirüs'te vidaları sıkıyor

Belçika’da yeniden büyük tehdit ve risk oluşturan COVID-19(Korona) salgını ile ilgili olarak, Afrika varyantının görülmesi, Belçika Sağlık Danışma Konseyi’ni yeni kararlar almaya zorladı.Yusuf CİNAL/İGF BRÜKSEL Belçika’da “Sağlık Danışma Konseyinin” önerisi ile “Covid 19 tedbirleri yeniden sıklaştırıldı.Ülkede geçtiğimiz hafta, COVID-19 tedbirleri bağlamında aşılamaya ve alınan yasak kararlarına karşı Brüksel’de bir araya gelen 35'in göstericinin eylemleri, politik bulunarak, bu eylemin Fransa’daki “Sarı yelekliler” ile ilişkilendirildiği öğrenildi. Federal Hükümet tarafından yapılan değerlendirmelerden sonra, alınan kararları açıklayan Federal Hükümet Sağlık Bakanı Frank Vandenbroucke,"Maalesef Danışma Konseyi'nin önerileri bağlamında, insanımızın sağlığı konusunda yeni tedbirler almak zorunda kaldık. Var olan aşılama çalışmaları, aşı olmayanları da kapsayacak şekilde aşı olanlar arasında 65 yaş üstünün tekrar üçüncü doz aşı olması için yeniden aşı merkezlerinin çoğaltılması hayata geçirilecek. Restoranlar, tüm küçük işyerleri saat 23.00 de kapılarını müşterilerine kapatacaklar. Masalarda 5 kişiden fazla bir araya gelmek, yasak ve maske, mesafe, hijyen kurallarına uyulacak. Test merkezleri görevlerini sürdüreceği gibi eczanelerde de isteyenler için test malzemelerinin satışına izin verildi. Diskotekler, gece kulüpleri ve barlar 11 Aralık'a kadar kapalı tutulacak. Düğün ve cenazelerdeki katılım sayısı içerde 50, dışarıda 100 kişi ile sınırlandırıldı.  Spor müsabakaları ile  antrenmanlara aile bireyleri hariç giriş yasaklanarak, yüz yüze eğitimde 12 yaş üstünün maske takma zorunluluğu sürecek, aynı şekilde ülke genelinde maske takma zorunluluğunun devam edeceği kararlaştırıldı.” diyerek, aşı olmayanların hastaneye yatmaları halinde 8 kat daha büyük risk halinde olduğu, aşı olmayanların kendi yaşam riskini azaltmak için aşı olmalarını istedi. Ülkedeki yeni tip Koronavirüs'te 4'ncü dalga riski, siyasiler arasında da büyük tartışmalara neden olurken, hafta sonu yapılan ve 35 bin kişinin katıldığı gösterileri sağ partilerin kullanmasının kabul edilemez olduğu paylaşıldı. VAKALAR ARTIYOR, ÖLÜMLER BİTMİYOR! Öte yandan Belçika Halk Sağlığı Enstitüsü 2-25 Kasım tarihleri arasında hastaneye 305 başvuru olduğunu,17 bin vaka tespitinin yapıldığını vurgulayarak, hastanelerde 3 bin 494 kişinin tedavi gördüğünü açıkladı. Belçika’da yapılan incelemelere göre, belirtilen tarihler arasında günde 37 kişinin hayatını kaybettiği ve günlük test sayısının ise 112 bin 500’e ulaştığı belirtilerek, ülkede toplam 28 bin kişinin COVID-19 nedeniyle hayatını kaybettiği duyuruldu.          

Belçika’da yeniden büyük tehdit ve risk oluşturan COVID-19(Korona) salgını ile ilgili olarak, Afrika varyantının görülmesi, Belçika Sağlık Danışma Konseyi’ni yeni kararlar almaya zorladı.

Yusuf CİNAL/İGF BRÜKSEL
Belçika’da “Sağlık Danışma Konseyinin” önerisi ile “Covid 19 tedbirleri yeniden sıklaştırıldı.Ülkede geçtiğimiz hafta, COVID-19 tedbirleri bağlamında aşılamaya ve alınan yasak kararlarına karşı Brüksel’de bir araya gelen 35'in göstericinin eylemleri, politik bulunarak, bu eylemin Fransa’daki “Sarı yelekliler” ile ilişkilendirildiği öğrenildi.

Federal Hükümet tarafından yapılan değerlendirmelerden sonra, alınan kararları açıklayan Federal Hükümet Sağlık Bakanı Frank Vandenbroucke,"Maalesef Danışma Konseyi'nin önerileri bağlamında, insanımızın sağlığı konusunda yeni tedbirler almak zorunda kaldık. Var olan aşılama çalışmaları, aşı olmayanları da kapsayacak şekilde aşı olanlar arasında 65 yaş üstünün tekrar üçüncü doz aşı olması için yeniden aşı merkezlerinin çoğaltılması hayata geçirilecek. Restoranlar, tüm küçük işyerleri saat 23.00 de kapılarını müşterilerine kapatacaklar. Masalarda 5 kişiden fazla bir araya gelmek, yasak ve maske, mesafe, hijyen kurallarına uyulacak. Test merkezleri görevlerini sürdüreceği gibi eczanelerde de isteyenler için test malzemelerinin satışına izin verildi. Diskotekler, gece kulüpleri ve barlar 11 Aralık'a kadar kapalı tutulacak. Düğün ve cenazelerdeki katılım sayısı içerde 50, dışarıda 100 kişi ile sınırlandırıldı.  Spor müsabakaları ile  antrenmanlara aile bireyleri hariç giriş yasaklanarak, yüz yüze eğitimde 12 yaş üstünün maske takma zorunluluğu sürecek, aynı şekilde ülke genelinde maske takma zorunluluğunun devam edeceği kararlaştırıldı.” diyerek, aşı olmayanların hastaneye yatmaları halinde 8 kat daha büyük risk halinde olduğu, aşı olmayanların kendi yaşam riskini azaltmak için aşı olmalarını istedi.

Ülkedeki yeni tip Koronavirüs'te 4'ncü dalga riski, siyasiler arasında da büyük tartışmalara neden olurken, hafta sonu yapılan ve 35 bin kişinin katıldığı gösterileri sağ partilerin kullanmasının kabul edilemez olduğu paylaşıldı.

VAKALAR ARTIYOR, ÖLÜMLER BİTMİYOR!

Öte yandan Belçika Halk Sağlığı Enstitüsü 2-25 Kasım tarihleri arasında hastaneye 305 başvuru olduğunu,17 bin vaka tespitinin yapıldığını vurgulayarak, hastanelerde 3 bin 494 kişinin tedavi gördüğünü açıkladı. Belçika’da yapılan incelemelere göre, belirtilen tarihler arasında günde 37 kişinin hayatını kaybettiği ve günlük test sayısının ise 112 bin 500’e ulaştığı belirtilerek, ülkede toplam 28 bin kişinin COVID-19 nedeniyle hayatını kaybettiği duyuruldu.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop