mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Çevreci Öğrencilerden Başkan Yücel’e Ziyaret

Gündem 05.01.2024 - 12:31, Güncelleme: 05.01.2024 - 12:31
 

Çevreci Öğrencilerden Başkan Yücel’e Ziyaret

Sürdürülebilir bir toplum ve çevre bilinciyle Eko Okul misyonunu üstlenen Sami Bekar İlkokulu Müdürü Ali Türkyılmaz, öğretmen ve öğrenciler ile birlikte Başkan Yücel’i makamında ziyaret etti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Eko Okul misyonunu üstlenen Sami Bekar İlkokulu Müdürü Ali Türkyılmaz, öğretmenler ve öğrencileri misafir etti. Yeşil bir çevre, temiz ve güvenli bir doğa bilinciyle yetişen genç öğrenciler, merak ettikleri tüm soruları ve taleplerini Başkan Yücel’e birinci ağızdan iletme ve cevap alma imkanı buldular. Çevreci çocukların sorularını titizlikle yanıtlayan Başkan Yücel, Alanya Belediyesi olarak yürütülen çalışmalar hakkında da bilgiler paylaştı. “ÇEVRE BİLİNCİNE SAHİP NESİLLER GÖRMEK MUTLULUK VERİCİ” Çocukların özellikle geri dönüşüm, çevre temizliği, atıkların bertarafı gibi konularda ilgili olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Başkan Yücel, “Günümüzün en büyük sorunlarına karşı çocuklarımızın ilgili ve bilgili olması çok mutluluk verici. Toplumun bilinçlenmesi temelden başlar. Bu anlamda çocuklarımızın soran, sorgulayan ve araştıran bir kişiliğe bürünmesi çok sevindirici. Yaşadığı çevreye ve doğaya karşı duyarlı davranan tüm öğrencilerimizi tebrik, bilinçli bir toplum yetiştirmek için var gücüyle çalışan tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Yücel, ziyarette bulunan çevreci öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
Sürdürülebilir bir toplum ve çevre bilinciyle Eko Okul misyonunu üstlenen Sami Bekar İlkokulu Müdürü Ali Türkyılmaz, öğretmen ve öğrenciler ile birlikte Başkan Yücel’i makamında ziyaret etti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Eko Okul misyonunu üstlenen Sami Bekar İlkokulu Müdürü Ali Türkyılmaz, öğretmenler ve öğrencileri misafir etti. Yeşil bir çevre, temiz ve güvenli bir doğa bilinciyle yetişen genç öğrenciler, merak ettikleri tüm soruları ve taleplerini Başkan Yücel’e birinci ağızdan iletme ve cevap alma imkanı buldular. Çevreci çocukların sorularını titizlikle yanıtlayan Başkan Yücel, Alanya Belediyesi olarak yürütülen çalışmalar hakkında da bilgiler paylaştı.

“ÇEVRE BİLİNCİNE SAHİP NESİLLER GÖRMEK MUTLULUK VERİCİ”

Çocukların özellikle geri dönüşüm, çevre temizliği, atıkların bertarafı gibi konularda ilgili olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Başkan Yücel, “Günümüzün en büyük sorunlarına karşı çocuklarımızın ilgili ve bilgili olması çok mutluluk verici. Toplumun bilinçlenmesi temelden başlar. Bu anlamda çocuklarımızın soran, sorgulayan ve araştıran bir kişiliğe bürünmesi çok sevindirici. Yaşadığı çevreye ve doğaya karşı duyarlı davranan tüm öğrencilerimizi tebrik, bilinçli bir toplum yetiştirmek için var gücüyle çalışan tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Yücel, ziyarette bulunan çevreci öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop