mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Cezirioğlu'ndan Kamburoğlu'na Teşekkür Plaketi

Gündem 01.03.2024 - 13:04, Güncelleme: 01.03.2024 - 13:04
 

Cezirioğlu'ndan Kamburoğlu'na Teşekkür Plaketi

Alanya Sanayici ve İş İnsanları Derneği üyelerinin ve eşlerinin katıldığı davette, görevi yeni yönetime devreden yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketleri, yeni üyelere ise üyelik beratları takdim edildi.

Alanya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ALSİAD) tarafından Berbecue Restoran’da düzenlenen davete dernek üyeleri ve eşleri katıldı. ALSİAD Başkanı Emrah Cezirioğlu ve eşi Güzide Cerizioğlu tarafından karşılanan dernek üyeleri Barbecue’de keyifli bir akşam geçirdiler.  ALSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Cezirioğlu, konuşmasında ALSİAD’ın geçmişten bugüne elde ettiği kazanımları ve gelecekteki hedefleri hakkında bilgi verdi. Şehrin iş insanları olarak Alanya’da ulaşım, markalaşma ve eğitim konularında, fikir üretme ve proje sunma noktalarında çalışmalar yaptıklarını dile getiren Emrah Cezirioğlu, “Biz bu şehirde kazandık, bu şehre de kazandırmayı hedefliyoruz. Alanya’daki kurumlarla diyaloglar sağlayarak ve onların da desteğini alarak yolumuza devam ediyoruz” dedi.  Konuşmasının sonunda ALSİAD’ın bir önceki dönem başkanı Ali Kamburoğlu’na ve yönetimine teşekkür eden Emrah Cezirioğlu, Kamburoğlu ve yeni dönemde görev almayan geçmiş dönem yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketi takdim etti.  Ali Kamburoğlu, plaket takdiminin ardından ALSİAD üyelerine seslendi. ALSİAD olarak, Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçimlerinde 3 başkan adayı çıkardıklarını dile getiren Kamburoğlu, “Üyeleri ile kurumlar arasında sağlıklı bağlar kurmaya çalışan ALSİAD, üretime ve ekonomiye katkı sunmaya çaba gösteren bir dernektir. Bu dernekte görev almış olmak benim için de bir onurdu. Yeni yönetime de Emrah Cezirioğlu başkanlığında başarılar diliyorum.” dedi.   ALSİAD gecesinde Alanya’nın genç iş insanlarından olan Sait Yılmaz’a ve Mehmet Özcan’a da üyelik beratları takdim edildi. Başkan Cezirioğlu, derneğe yeni katılan Sait Yılmaz’a ve Mehmet Özcan’a da “Hoşgeldiniz” diyerek başarılar diledi.
Alanya Sanayici ve İş İnsanları Derneği üyelerinin ve eşlerinin katıldığı davette, görevi yeni yönetime devreden yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketleri, yeni üyelere ise üyelik beratları takdim edildi.

Alanya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ALSİAD) tarafından Berbecue Restoran’da düzenlenen davete dernek üyeleri ve eşleri katıldı. ALSİAD Başkanı Emrah Cezirioğlu ve eşi Güzide Cerizioğlu tarafından karşılanan dernek üyeleri Barbecue’de keyifli bir akşam geçirdiler. 
ALSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Cezirioğlu, konuşmasında ALSİAD’ın geçmişten bugüne elde ettiği kazanımları ve gelecekteki hedefleri hakkında bilgi verdi. Şehrin iş insanları olarak Alanya’da ulaşım, markalaşma ve eğitim konularında, fikir üretme ve proje sunma noktalarında çalışmalar yaptıklarını dile getiren Emrah Cezirioğlu, “Biz bu şehirde kazandık, bu şehre de kazandırmayı hedefliyoruz. Alanya’daki kurumlarla diyaloglar sağlayarak ve onların da desteğini alarak yolumuza devam ediyoruz” dedi. 
Konuşmasının sonunda ALSİAD’ın bir önceki dönem başkanı Ali Kamburoğlu’na ve yönetimine teşekkür eden Emrah Cezirioğlu, Kamburoğlu ve yeni dönemde görev almayan geçmiş dönem yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketi takdim etti. 
Ali Kamburoğlu, plaket takdiminin ardından ALSİAD üyelerine seslendi. ALSİAD olarak, Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçimlerinde 3 başkan adayı çıkardıklarını dile getiren Kamburoğlu, “Üyeleri ile kurumlar arasında sağlıklı bağlar kurmaya çalışan ALSİAD, üretime ve ekonomiye katkı sunmaya çaba gösteren bir dernektir. Bu dernekte görev almış olmak benim için de bir onurdu. Yeni yönetime de Emrah Cezirioğlu başkanlığında başarılar diliyorum.” dedi.  
ALSİAD gecesinde Alanya’nın genç iş insanlarından olan Sait Yılmaz’a ve Mehmet Özcan’a da üyelik beratları takdim edildi. Başkan Cezirioğlu, derneğe yeni katılan Sait Yılmaz’a ve Mehmet Özcan’a da “Hoşgeldiniz” diyerek başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop