mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Çocuk Festivali Çeşitli Etkinliklerle Devam Ediyor

Kültür-Sanat 17.07.2021 - 10:58, Güncelleme: 17.07.2021 - 10:58
 

Çocuk Festivali Çeşitli Etkinliklerle Devam Ediyor

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Çocuk oyunlarının yanı sıra dün akşam tiyatro, dans ve yaratıcı drama gösterileri yapıldı.Alanya Belediye Tiyatrosu (ABT) oyuncuları tarafından hazırlanan “Şarkıyla Sallanan Salıncak” adlı Kuklalı Çocuk Oyunu sahnelendi. Oyunu aileleriyle birlikte izleyen çocuklar Hımhım Hanım ve bahçıvanının konuşmalarıyla hem güldüler hem de paylaşmanın güzelliklerini öğrendiler. Tiyatronun ardından sahneye çıkan Hed’s Dans Akademi öğrencileri ise seyircilere jimnastik gösterisi yaptı. DRAMAYLA ÖĞRENMEK DAHA KOLAY Oyuncu, yazar ve yönetmen Nilbanu Engindeniz “Ailede Drama” konulu bir gösteri yaptı. Drama ile öğrenmenin daha kolay olduğunu belirten Engindeniz, seyirciler arasından seçtiği çocuk ve yetişkinlerle etkinlikler yaptı. Engindeniz, Kırmızı Başlıklı Kız masalını bu kez anne ve babalarla canlandırdı. Yaratıcı drama, ailede drama, görsel showlar ve sohbetlerle konusunu destekleyen oyuncu Nilbanu Engindeniz, seyirciden büyük alkış aldı. 18 Temmuz Pazar günü sona erecek 3. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali’nde alandaki animasyonların yanı sıra bu akşam saat 21.00’de Performans Sanatçısı Murat Köylü çember ve akrobasi gösterisi, yarın ise saat 20.00’de The Groove Dans Academy- çocuk dans performansı gösterisi yapılacak.
Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Çocuk oyunlarının yanı sıra dün akşam tiyatro, dans ve yaratıcı drama gösterileri yapıldı.Alanya Belediye Tiyatrosu (ABT) oyuncuları tarafından hazırlanan “Şarkıyla Sallanan Salıncak” adlı Kuklalı Çocuk Oyunu sahnelendi. Oyunu aileleriyle birlikte izleyen çocuklar Hımhım Hanım ve bahçıvanının konuşmalarıyla hem güldüler hem de paylaşmanın güzelliklerini öğrendiler.

Tiyatronun ardından sahneye çıkan Hed’s Dans Akademi öğrencileri ise seyircilere jimnastik gösterisi yaptı.

DRAMAYLA ÖĞRENMEK DAHA KOLAY
Oyuncu, yazar ve yönetmen Nilbanu Engindeniz “Ailede Drama” konulu bir gösteri yaptı. Drama ile öğrenmenin daha kolay olduğunu belirten Engindeniz, seyirciler arasından seçtiği çocuk ve yetişkinlerle etkinlikler yaptı. Engindeniz, Kırmızı Başlıklı Kız masalını bu kez anne ve babalarla canlandırdı. Yaratıcı drama, ailede drama, görsel showlar ve sohbetlerle konusunu destekleyen oyuncu Nilbanu Engindeniz, seyirciden büyük alkış aldı.

18 Temmuz Pazar günü sona erecek 3. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali’nde alandaki animasyonların yanı sıra bu akşam saat 21.00’de Performans Sanatçısı Murat Köylü çember ve akrobasi gösterisi, yarın ise saat 20.00’de The Groove Dans Academy- çocuk dans performansı gösterisi yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop