mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Döşemealtı Badem Şenlikleri, karnaval havasında yapıldı

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 14:49, Güncelleme: 28.08.2023 - 12:20
 

Döşemealtı Badem Şenlikleri, karnaval havasında yapıldı

Döşemealtı Badem Şenlikleri, karnaval havasında yapıldı

Döşemealtı Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen ’Badem Şenlikleri’ binlerce vatandaşın katılımıyla karnaval eğlencesi havasında yapıldı.Yöresel sanatçıların sahne aldığı gecede çocuklar için özel etkinlik ve oyun alanları kuruldu. Şenliğe katılanlara çeşitli ikramlar yapılırken Belediye Başkanı Turgay Genç, kültürel ve yöresel değerlere sahip çıkarak bir süredir ara verilen Badem Şenliklerinin daha görkemli olarak bundan sonra da sürdürüleceğini söyledi.Döşemealtı Belediyesi 7. Badem Şenlikleri Başkan Turgay Genç tarafından projelendirilen vatandaşın hizmetine sunulan mahallenin ilk kent meydanının da yapıldı. Atatürk posterleri ve Türk bayraklarıyla gelin gibi süslenen şenlik alanı ilk olarak çocuklar için açıldı. Minik ziyaretçiler kendileri için hazırlanan etkinlik ve oyun alanında gönüllerince eğlendi. Çocuklara dondurma ve oyuncak dağıtılırken, etkinliğe vatandaşların ilgisi de yoğun oldu.Badem şenliklerinde ilk olarak Canan Kavut ardından da Hüseyin Kalkan sahne alırken, finalde Oğuz Aksaç en sevilen şarkı ve türkülerini Bademağacı sakinleri için seslendirdi.Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, geceye katılan sanatçılara ilçenin kültürel mirası olan Döşemealtı Halısı hediye etti. Genç, katılan herkese teşekkür ederek, mahalleye yapılması planlanan yeni yol ve yatırımların da müjdesini verdi.
Döşemealtı Badem Şenlikleri, karnaval havasında yapıldı
Döşemealtı Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen ’Badem Şenlikleri’ binlerce vatandaşın katılımıyla karnaval eğlencesi havasında yapıldı.
Yöresel sanatçıların sahne aldığı gecede çocuklar için özel etkinlik ve oyun alanları kuruldu. Şenliğe katılanlara çeşitli ikramlar yapılırken Belediye Başkanı Turgay Genç, kültürel ve yöresel değerlere sahip çıkarak bir süredir ara verilen Badem Şenliklerinin daha görkemli olarak bundan sonra da sürdürüleceğini söyledi.
Döşemealtı Belediyesi 7. Badem Şenlikleri Başkan Turgay Genç tarafından projelendirilen vatandaşın hizmetine sunulan mahallenin ilk kent meydanının da yapıldı. Atatürk posterleri ve Türk bayraklarıyla gelin gibi süslenen şenlik alanı ilk olarak çocuklar için açıldı. Minik ziyaretçiler kendileri için hazırlanan etkinlik ve oyun alanında gönüllerince eğlendi. Çocuklara dondurma ve oyuncak dağıtılırken, etkinliğe vatandaşların ilgisi de yoğun oldu.
Badem şenliklerinde ilk olarak Canan Kavut ardından da Hüseyin Kalkan sahne alırken, finalde Oğuz Aksaç en sevilen şarkı ve türkülerini Bademağacı sakinleri için seslendirdi.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, geceye katılan sanatçılara ilçenin kültürel mirası olan Döşemealtı Halısı hediye etti. Genç, katılan herkese teşekkür ederek, mahalleye yapılması planlanan yeni yol ve yatırımların da müjdesini verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop