mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

E-Öğrenim ile Türk kültürü Avrupa’ya tanıtılacak

Eğitim 15.06.2022 - 11:52, Güncelleme: 15.06.2022 - 11:52
 

E-Öğrenim ile Türk kültürü Avrupa’ya tanıtılacak

Kocaeli'de İzmit Belediyesi, proje ortağı olduğu ve Ulusal Ajans tarafından kabul edilen Erasmus KA 227 ‘Avrupa Folklorik Değerleri Gençlik Çalışmalarını Aydınlatıyor’ projesi kapsamında kuracağı E-Öğrenim Platformunu ile Türk kültürünü daha yakından tanıtacak.KOCAELİ (İGFA) - Uluslararası faaliyetlerine devam eden İzmit Belediyesi, ‘Avrupa Folklorik Değerleri Gençlik Çalışmalarını Aydınlatıyor’ projesi kapsamında Misano Adriatico’da (İtalya) gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Toplantıda proje partnerlerinin E-Öğrenim Platformu için hazırlamış olduğu çalışmalar incelendi ve projenin planlanmış diğer faaliyetleri hakkına fikir alışverişi yapıldı. Toplantıya İzmit Belediyesi’ni temsilen AB Proje Uzmanı Selen Çiçek Uçar ve Burak Ergelen katıldı. Projeyle Avrupa Folklorunun Gençlik Çalışanları ve genç insanlar için uzaktan eğitim imkanıyla yeni eğitim kaynaklarına dönüştüğü interaktif bir E-Öğrenim Platformu oluşturulacak. İzmit Belediyesi, E-Öğrenim Platformu için Kadın Girişimciler Merkezi’nde gerçekleştirilen deri, keçe ve cam atölyelerine yönelik eğitici videolar hazırladı. Böylece E-Öğrenim Platformunu kullanacak insanlar Türk kültürünü yakından tanıma fırsatı yakalayacaklar. İzmit Belediyesi, Misano Adriatico Belediyesi (İtalya), WASLA (Almanya) ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ile birlikte projenin ortakları arasında yer alıyor. Proje koordinatörlüğünü ise Avrasya Gençlik Gelişim Derneği yürütüyor. Proje, TC. Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Başkanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından da kabul edildi.

Kocaeli'de İzmit Belediyesi, proje ortağı olduğu ve Ulusal Ajans tarafından kabul edilen Erasmus KA 227 ‘Avrupa Folklorik Değerleri Gençlik Çalışmalarını Aydınlatıyor’ projesi kapsamında kuracağı E-Öğrenim Platformunu ile Türk kültürünü daha yakından tanıtacak.

KOCAELİ (İGFA) - Uluslararası faaliyetlerine devam eden İzmit Belediyesi, ‘Avrupa Folklorik Değerleri Gençlik Çalışmalarını Aydınlatıyor’ projesi kapsamında Misano Adriatico’da (İtalya) gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Toplantıda proje partnerlerinin E-Öğrenim Platformu için hazırlamış olduğu çalışmalar incelendi ve projenin planlanmış diğer faaliyetleri hakkına fikir alışverişi yapıldı. Toplantıya İzmit Belediyesi’ni temsilen AB Proje Uzmanı Selen Çiçek Uçar ve Burak Ergelen katıldı.

Projeyle Avrupa Folklorunun Gençlik Çalışanları ve genç insanlar için uzaktan eğitim imkanıyla yeni eğitim kaynaklarına dönüştüğü interaktif bir E-Öğrenim Platformu oluşturulacak. İzmit Belediyesi, E-Öğrenim Platformu için Kadın Girişimciler Merkezi’nde gerçekleştirilen deri, keçe ve cam atölyelerine yönelik eğitici videolar hazırladı.

Böylece E-Öğrenim Platformunu kullanacak insanlar Türk kültürünü yakından tanıma fırsatı yakalayacaklar. İzmit Belediyesi, Misano Adriatico Belediyesi (İtalya), WASLA (Almanya) ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ile birlikte projenin ortakları arasında yer alıyor.

Proje koordinatörlüğünü ise Avrasya Gençlik Gelişim Derneği yürütüyor. Proje, TC. Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Başkanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından da kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop