mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Eda ile Yunus Evliliğe İlk Adımı Attılar

Yaşam 27.09.2021 - 09:58, Güncelleme: 27.09.2021 - 10:51
 

Eda ile Yunus Evliliğe İlk Adımı Attılar

MHP Alanya İlçe Teşkilatı Kızlarpınarı Mahalle Başkanı Ertuğrul Eren'in kızı Eda Eren ile Yunus Çoban nişanlanarak evliliğe ilk adımı attılar.

Eda Eren ile Yunus Çoban çiftinin evliliğe ilk adımı attıkları nişan merasimi Alanya Öğrenmenler Evinde şık bir törenle gerçekleşti. Eren ve Çoban ailelerinin yakın dost ve akrabağlarının katıldığı nişan merasimine MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Belediyesi Meclis Üyeleri, MHP Alanya İlçe Yöneticileri ve çok sayıda ülkücü genç çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Genç çiftin nişan yüzüklerini MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız ve MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan takarak, evliliğe ilk adımı atan Eda ve Yunus'a mutlulular dilediler.  Nişan merasimi ardından romantik bir parça eşliğinde ilk danslarını yapan genç çift daha sonra yakınlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek mutlu anlarını ölümsüzleştirdi.
MHP Alanya İlçe Teşkilatı Kızlarpınarı Mahalle Başkanı Ertuğrul Eren'in kızı Eda Eren ile Yunus Çoban nişanlanarak evliliğe ilk adımı attılar.

Eda Eren ile Yunus Çoban çiftinin evliliğe ilk adımı attıkları nişan merasimi Alanya Öğrenmenler Evinde şık bir törenle gerçekleşti. Eren ve Çoban ailelerinin yakın dost ve akrabağlarının katıldığı nişan merasimine MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Belediyesi Meclis Üyeleri, MHP Alanya İlçe Yöneticileri ve çok sayıda ülkücü genç çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Genç çiftin nişan yüzüklerini MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız ve MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan takarak, evliliğe ilk adımı atan Eda ve Yunus'a mutlulular dilediler. 

Nişan merasimi ardından romantik bir parça eşliğinde ilk danslarını yapan genç çift daha sonra yakınlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek mutlu anlarını ölümsüzleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop