mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Fatih Tekke’nin Devre Hedefi İlk 10

Spor 02.01.2024 - 08:59, Güncelleme: 02.01.2024 - 08:59
 

Fatih Tekke’nin Devre Hedefi İlk 10

Son haftalardaki başarılı sonuçlarla takımı düşme hattından çıkaran Teknik Direktör Fatih Tekke’nin ilk hedefi son iki maçı da kazanıp ligin devre arasına ilk 10’da girmek.

Alanyaspor, Süper Lig’in 19. haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak. 5 Ocak 2024 Cuma günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Alanyaspor, Antalyaspor'u da yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Teknik Direktör Fatih Tekke, son haftalardaki başarılı istikrarı sürdürmek için takımı sıkı bir şekilde hazırlıyor.  Teknik direktörlük kariyerine 2015 yılında Kayseri Erciyesspor ile başlayan Fatih Tekke, sırasıyla Boluspor, Manisaspor, Denizlispor, İstanbulspor, Bursaspor, Denizlispor, İstanbulspor ile çalıştı. Kasım 2023’te Alanyaspor ile anlaşan Tekke, ligde oynattığı 8 maçta 3 mağlubiyetin ardından 1 beraberlik, 3 galibiyet aldı. Düşme hattından çıkışa geçen Alanyaspor’da başarılı gidişata devam etmek isteyen Tekke’nin ilk hedefi son iki maçı da galibiyetle taçlandırıp ligin devre arasına ilk 10’da girmek.     
Son haftalardaki başarılı sonuçlarla takımı düşme hattından çıkaran Teknik Direktör Fatih Tekke’nin ilk hedefi son iki maçı da kazanıp ligin devre arasına ilk 10’da girmek.

Alanyaspor, Süper Lig’in 19. haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak. 5 Ocak 2024 Cuma günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Alanyaspor, Antalyaspor'u da yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Teknik Direktör Fatih Tekke, son haftalardaki başarılı istikrarı sürdürmek için takımı sıkı bir şekilde hazırlıyor. 

Teknik direktörlük kariyerine 2015 yılında Kayseri Erciyesspor ile başlayan Fatih Tekke, sırasıyla Boluspor, Manisaspor, Denizlispor, İstanbulspor, Bursaspor, Denizlispor, İstanbulspor ile çalıştı. Kasım 2023’te Alanyaspor ile anlaşan Tekke, ligde oynattığı 8 maçta 3 mağlubiyetin ardından 1 beraberlik, 3 galibiyet aldı. Düşme hattından çıkışa geçen Alanyaspor’da başarılı gidişata devam etmek isteyen Tekke’nin ilk hedefi son iki maçı da galibiyetle taçlandırıp ligin devre arasına ilk 10’da girmek.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop