mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

FETÖ'cüler Birbirlerini Dolandırdı!

Gündem 29.09.2021 - 10:15, Güncelleme: 29.09.2021 - 10:15
 

FETÖ'cüler Birbirlerini Dolandırdı!

FETÖ'cüler, Amerika Birleşik Devletleri'ne kaçan terör örgütü üyelerini dolandırdı. Milyonlarca dolar gasp edildi. Amerikan yargısı harekete geçti.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından kaçan örgüt üyelerini dolandırdığı öne sürülen FETÖ'cü Ömer Casurluk hakkında ABD'de dava açıldı. TRT Haber'in aktardığına göre, FETÖ'nün Atlanta'daki sözde üst düzey isimleri, darbe girişiminden sonra Türkiye'den kaçan örgüt üyelerini, Ömer Casurluk'un Star Chain isimli şirketine yönlendirdi. Şirket, Amerika Birleşik Devletleri'nde restoran açmak isteyenler adına markalar ile sözleşmeler imzaladı. Timur Efe olarak da bilinen Ömer Casurluk'un şirketi, yatırımcılara restoranları değerinin iki katı fiyata sattı. Casurluk, para ödemeden bu restoranlara ortak oldu ve yatırımcıları da ortak olarak göstermedi. Yatırımcılar bir süre sonra dolandırıldıklarını anlayarak, paralarını geri istedi ancak geri verilmedi. Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu iddialar üzerine harekete geçti. FETÖ'cü Ömer Casurluk ve şirketi Star Chain hakkında dava açıldı. Jürili yargılama talep edildi.
FETÖ'cüler, Amerika Birleşik Devletleri'ne kaçan terör örgütü üyelerini dolandırdı. Milyonlarca dolar gasp edildi. Amerikan yargısı harekete geçti.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından kaçan örgüt üyelerini dolandırdığı öne sürülen FETÖ'cü Ömer Casurluk hakkında ABD'de dava açıldı.

TRT Haber'in aktardığına göre, FETÖ'nün Atlanta'daki sözde üst düzey isimleri, darbe girişiminden sonra Türkiye'den kaçan örgüt üyelerini, Ömer Casurluk'un Star Chain isimli şirketine yönlendirdi. Şirket, Amerika Birleşik Devletleri'nde restoran açmak isteyenler adına markalar ile sözleşmeler imzaladı. Timur Efe olarak da bilinen Ömer Casurluk'un şirketi, yatırımcılara restoranları değerinin iki katı fiyata sattı. Casurluk, para ödemeden bu restoranlara ortak oldu ve yatırımcıları da ortak olarak göstermedi. Yatırımcılar bir süre sonra dolandırıldıklarını anlayarak, paralarını geri istedi ancak geri verilmedi.

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu iddialar üzerine harekete geçti. FETÖ'cü Ömer Casurluk ve şirketi Star Chain hakkında dava açıldı. Jürili yargılama talep edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop