mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Gazipaşa’da kundaklandığı iddia edilen araç kullanılamaz hale geldi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.08.2023 - 15:10, Güncelleme: 01.08.2023 - 15:02
 

Gazipaşa’da kundaklandığı iddia edilen araç kullanılamaz hale geldi

Gazipaşa’da kundaklandığı iddia edilen araç kullanılamaz hale geldi

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde alacak verecek tartışmasının ardından bir araç yanarak kullanılamaz hale geldi. Yanan araçtan sıçrayan alevler, park halinde bekleyen araca da zarar verirken, sahibi aracının kundaklandığını iddia etti.Olay, ilçeye bağlı Çobanlar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahallede ikamet eden A.G. isimli vatandaşın aracının kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandığı iddia edildi. Aracın yandığını fark eden mahalle sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Alınan ihbarın ardından olay yerine jandarma ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa İtfaiye Birimi ekipleri sevk edildi. Alevlere teslim olan araçtan sıçrayan ateş, park halinde bekleyen başka bir araca da zarar verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçları söndürdü. Kundaklandığı iddia edilen araç kullanılamaz hale gelirken, diğer araçta maddi hasar oluştu. Sahibi, aracının tartışma yaşadığı kişi tarafından kundaklandığını ileri sürdü.Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Gazipaşa’da kundaklandığı iddia edilen araç kullanılamaz hale geldi
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde alacak verecek tartışmasının ardından bir araç yanarak kullanılamaz hale geldi. Yanan araçtan sıçrayan alevler, park halinde bekleyen araca da zarar verirken, sahibi aracının kundaklandığını iddia etti.
Olay, ilçeye bağlı Çobanlar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahallede ikamet eden A.G. isimli vatandaşın aracının kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandığı iddia edildi. Aracın yandığını fark eden mahalle sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Alınan ihbarın ardından olay yerine jandarma ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa İtfaiye Birimi ekipleri sevk edildi. Alevlere teslim olan araçtan sıçrayan ateş, park halinde bekleyen başka bir araca da zarar verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçları söndürdü. Kundaklandığı iddia edilen araç kullanılamaz hale gelirken, diğer araçta maddi hasar oluştu. Sahibi, aracının tartışma yaşadığı kişi tarafından kundaklandığını ileri sürdü.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop