mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Haftalık Vakalar Açıklandı

Dünya 19.08.2021 - 11:43, Güncelleme: 19.08.2021 - 11:49
 

Haftalık Vakalar Açıklandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 7-13 Ağustos tarihleri arasında illere göre her 100 bin kişide görülen yeni tip Koronavirüs vaka sayılarını açıkladı.

  Sağlık Bakanlığı, illere göre haftalık COVID-19 vaka sayılarını içeren haritayı yayımladı. Bakan Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda her 100 bin kişide İstanbul'da 181,96, Ankara'da 199,55, Antalya'da 47,29 olduğunu kaydetti. Dünyanın koronavirüs ile sınavı sürüyor... Vaka sayılarının artışa geçtiği ülkelerden biri olan Türkiye'de yeni tedbirlerin alınması gündeme gelirken, artan vefat sayıları da bazı kısıtlamaların gelebilme olasılığını yükseltiyor. HAFTALIK VAKA SAYISI Tüm bunların gölgesinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 7-13 Ağustos'ta illere göre her 100 bin kişide görülen koronavirüs vaka sayısını açıkladı. İllere göre haftalık koronavirüs vaka sayısı, her 100 bin kişide İstanbul'da 181,96, Ankara'da 199,55, İzmir'de 49,81 oldu. Haftalık verilere göre Batman, Diyarbakır, Rize, Bingöl ve Siirt, 100 bin kişide en çok koronavirüs vakası görülen iller olarak kayıtlara geçti.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 7-13 Ağustos tarihleri arasında illere göre her 100 bin kişide görülen yeni tip Koronavirüs vaka sayılarını açıkladı.

 

Sağlık Bakanlığı, illere göre haftalık COVID-19 vaka sayılarını içeren haritayı yayımladı. Bakan Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda her 100 bin kişide İstanbul'da 181,96, Ankara'da 199,55, Antalya'da 47,29 olduğunu kaydetti.

Dünyanın koronavirüs ile sınavı sürüyor... Vaka sayılarının artışa geçtiği ülkelerden biri olan Türkiye'de yeni tedbirlerin alınması gündeme gelirken, artan vefat sayıları da bazı kısıtlamaların gelebilme olasılığını yükseltiyor.

HAFTALIK VAKA SAYISI

Tüm bunların gölgesinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 7-13 Ağustos'ta illere göre her 100 bin kişide görülen koronavirüs vaka sayısını açıkladı.

İllere göre haftalık koronavirüs vaka sayısı, her 100 bin kişide İstanbul'da 181,96, Ankara'da 199,55, İzmir'de 49,81 oldu.

Haftalık verilere göre Batman, Diyarbakır, Rize, Bingöl ve Siirt, 100 bin kişide en çok koronavirüs vakası görülen iller olarak kayıtlara geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop