mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Hava Sahası Rus Uçaklarına Kapandı

Dünya (İGFA) - İGFA Haber Ajansı | 28.02.2022 - 12:24, Güncelleme: 28.02.2022 - 12:24
 

Hava Sahası Rus Uçaklarına Kapandı

Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Avrupa Birliği (AB)'nin Rus uçaklarına genel uçuş yasağı getirdiğini duyurdu.

Avrupa Komisyonu Başkanı Von der Leye,:"Rusya'ya ait, Rus tescilli veya Rus kontrolündeki uçaklar için AB hava sahasını kapattıklarını açıkladı. Oligarkların özel jetleri de dahil olmak üzere tüm bu tür uçaklar artık herhangi bir AB ülkesine inemeyecek, buradan havalanamayacak veya ülkelerin üzerinde uçamayacak. Rus uçaklarının İngiltere hava sahasından çıkması da yasaklandı. Karar öncesinde farklı Avrupa ülkeleri hava sahalarını Rus uçaklarını kapattıklarını açıklamışlardı. Almanya, yasağın üç ay süreceğini belirtmişti. Uçuş kısıtlamaları, Rus havayollarının dolambaçlı rotalar kullanmasını gerektirecek ve bu da uçuş sürelerinin uzamasına neden olacak. Rusya'nın en büyük havayolu şirketi Aeroflot, Pazar günü buna bir yanıt olarak Avrupa destinasyonlarına olan tüm uçuşlarını iptal edeceğini söyledi. Ursula von der Leyen, AB'nin Rusya'nın devlete ait haber kuruluşları Sputnik ve Russia Today yayınlarını da yasaklayacağını söyledi.
Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Avrupa Birliği (AB)'nin Rus uçaklarına genel uçuş yasağı getirdiğini duyurdu.

Avrupa Komisyonu Başkanı Von der Leye,:"Rusya'ya ait, Rus tescilli veya Rus kontrolündeki uçaklar için AB hava sahasını kapattıklarını açıkladı.

Oligarkların özel jetleri de dahil olmak üzere tüm bu tür uçaklar artık herhangi bir AB ülkesine inemeyecek, buradan havalanamayacak veya ülkelerin üzerinde uçamayacak.

Rus uçaklarının İngiltere hava sahasından çıkması da yasaklandı.

Karar öncesinde farklı Avrupa ülkeleri hava sahalarını Rus uçaklarını kapattıklarını açıklamışlardı.

Almanya, yasağın üç ay süreceğini belirtmişti. Uçuş kısıtlamaları, Rus havayollarının dolambaçlı rotalar kullanmasını gerektirecek ve bu da uçuş sürelerinin uzamasına neden olacak.

Rusya'nın en büyük havayolu şirketi Aeroflot, Pazar günü buna bir yanıt olarak Avrupa destinasyonlarına olan tüm uçuşlarını iptal edeceğini söyledi.

Ursula von der Leyen, AB'nin Rusya'nın devlete ait haber kuruluşları Sputnik ve Russia Today yayınlarını da yasaklayacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop