mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

HOTED Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Gündem 14.11.2021 - 18:37, Güncelleme: 14.11.2021 - 18:42
 

HOTED Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) gerçekleştirdiği genel kurul ile güven tazeledi.

Genel kurul öncesi açılış konuşmasını dernek başkanı Sevgi Topuzel yaptı. Yapılan yoklama neticesinde çoğunluğun sağlanmasıyla birlikte, divan başkanlığına, teamüller gereği derneğin yaşça en ileri olan üyesi Sema Yörütür, katip üyeliklerine ise Fatma Saylar ve Fatma Uğurer’in seçilmesiyle birlikte, divan başkanı genel kurul üyelerini Atatürk ve Türk şehitlerinin manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşuna davet etti. Sevgi Topuzel tarafından faaliyet, denetleme kurulu başkanı Kerim Özcan tarafından mali raporlar okundu. Divan başkanı okunan her iki raporu genel kurula sundu. Genel kurulca raporların ibra edilmesiyle birlikte, yeni yönetim, denetim asil ve yedek üye, eğitim komitesi, istişare ve proje kurullarının seçimleri yapıldı. ONURSAL BAŞKAN YENİ, DERNEKÇİLİĞİN ÖNEMİNE DEĞİNDİ Oylama işleminin hemen öncesinde söz alan, Onursal Başkan ve Başdanışman Hakan Halit Yeni, "Bu güne kadar derneğe katkı sağlayan, dernekçilik, sivil toplum ve meslek örgütü bilinciyle hareket eden, emek veren, çalışan, çabalayan, başta başkanlarım olmak üzere tüm üyelerimize ve destekçi dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Yeni, derneğin akademik bir özelliğinin olmasının altını çizerek, eğitim komitesi, istişare ve proje kurullularına da teşekkür edip, Housekeeping mesleğinin bu kuruluşun sayesinde geliştiğinin altını özellikle çizerek, HOTED ’in anlamını faydalarını anlatan detaylı bir konuşma gerçekleştirdi ve akabinde seçimlere geçildi. Yeni, ayrıca her yıl düzenlenen, pandemi dolayısıyla ara verilen Housekeeping olimpiyatları ve kat şefliği kurslarıyla ilgili detayların, yeni seçilen yönetim kurulunun göreve başlamasıyla birlikte 10 gün içerisinde sosyal ağlardan ve www.hotedalanya.org Hoted resmi web sitesinden paylaşılacağını söyledi. Seçim sonuçlarına göre yeni yönetim, denetim, eğitim, istişare ve proje kurulları divan başkanı tarafından şu şekilde açıklandı. İŞTE 3 YIL GÖREVDE KALACAK OLAN YENİ YÖNETİM, DENETİM VE KURULLARDA GÖREV ALACAK İSİMLER Gerçekleştirilen  seçimlerde Yönetim Kurulu Başkanı Sevgi Topuzel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüsne Faydacı, Genel Sekreter Günay Demirer, Muhasip Mahmut Tosun, Sayman Ayşe Canbek, Yönetim Kurulu Üyesi Filiz Ersoy ve Ayşe Akman'dan oluştu. Denetleme Kurulu başkanı Kerim Özcan, üyeler Huriye Günen ve Hatice Saral Özcan, HOTED Akademi Eğitim Komitesi başkanlığına Sema Yörütür, komite üyeliklerine Fatma Saylar ve Emine Özden seçildiler. İstişare ve Proje Kurulu ise tamamen yenilendi. Kurul başkanlığına Ayşe Aksoy, kurul üyelerine ise Fatma Uğurer ve Ayşe Nuran Bayındır seçildi. Genel kurulun sona ermesiyle birlikte divan başkanı Sema Yörütür, geçmiş yönetimlerde görev alanlara ve emeği geçen tüm üyelere genel kurul adına teşekkür edip, yeni yönetimin camiaya hayırlı olmasını diledi.  
Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) gerçekleştirdiği genel kurul ile güven tazeledi.

Genel kurul öncesi açılış konuşmasını dernek başkanı Sevgi Topuzel yaptı. Yapılan yoklama neticesinde çoğunluğun sağlanmasıyla birlikte, divan başkanlığına, teamüller gereği derneğin yaşça en ileri olan üyesi Sema Yörütür, katip üyeliklerine ise Fatma Saylar ve Fatma Uğurer’in seçilmesiyle birlikte, divan başkanı genel kurul üyelerini Atatürk ve Türk şehitlerinin manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşuna davet etti.

Sevgi Topuzel tarafından faaliyet, denetleme kurulu başkanı Kerim Özcan tarafından mali raporlar okundu. Divan başkanı okunan her iki raporu genel kurula sundu. Genel kurulca raporların ibra edilmesiyle birlikte, yeni yönetim, denetim asil ve yedek üye, eğitim komitesi, istişare ve proje kurullarının seçimleri yapıldı.

ONURSAL BAŞKAN YENİ, DERNEKÇİLİĞİN ÖNEMİNE DEĞİNDİ

Oylama işleminin hemen öncesinde söz alan, Onursal Başkan ve Başdanışman Hakan Halit Yeni, "Bu güne kadar derneğe katkı sağlayan, dernekçilik, sivil toplum ve meslek örgütü bilinciyle hareket eden, emek veren, çalışan, çabalayan, başta başkanlarım olmak üzere tüm üyelerimize ve destekçi dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Yeni, derneğin akademik bir özelliğinin olmasının altını çizerek, eğitim komitesi, istişare ve proje kurullularına da teşekkür edip, Housekeeping mesleğinin bu kuruluşun sayesinde geliştiğinin altını özellikle çizerek, HOTED ’in anlamını faydalarını anlatan detaylı bir konuşma gerçekleştirdi ve akabinde seçimlere geçildi. Yeni, ayrıca her yıl düzenlenen, pandemi dolayısıyla ara verilen Housekeeping olimpiyatları ve kat şefliği kurslarıyla ilgili detayların, yeni seçilen yönetim kurulunun göreve başlamasıyla birlikte 10 gün içerisinde sosyal ağlardan ve www.hotedalanya.org Hoted resmi web sitesinden paylaşılacağını söyledi.

Seçim sonuçlarına göre yeni yönetim, denetim, eğitim, istişare ve proje kurulları divan başkanı tarafından şu şekilde açıklandı.

İŞTE 3 YIL GÖREVDE KALACAK OLAN YENİ YÖNETİM, DENETİM VE KURULLARDA GÖREV ALACAK İSİMLER

Gerçekleştirilen  seçimlerde Yönetim Kurulu Başkanı Sevgi Topuzel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüsne Faydacı, Genel Sekreter Günay Demirer, Muhasip Mahmut Tosun, Sayman Ayşe Canbek, Yönetim Kurulu Üyesi Filiz Ersoy ve Ayşe Akman'dan oluştu. Denetleme Kurulu başkanı Kerim Özcan, üyeler Huriye Günen ve Hatice Saral Özcan, HOTED Akademi Eğitim Komitesi başkanlığına Sema Yörütür, komite üyeliklerine Fatma Saylar ve Emine Özden seçildiler.

İstişare ve Proje Kurulu ise tamamen yenilendi. Kurul başkanlığına Ayşe Aksoy, kurul üyelerine ise Fatma Uğurer ve Ayşe Nuran Bayındır seçildi. Genel kurulun sona ermesiyle birlikte divan başkanı Sema Yörütür, geçmiş yönetimlerde görev alanlara ve emeği geçen tüm üyelere genel kurul adına teşekkür edip, yeni yönetimin camiaya hayırlı olmasını diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop