mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

İncekum Plaj İşletmecisine Saldırı

Asayiş 22.07.2021 - 20:54, Güncelleme: 22.07.2021 - 21:05
 

İncekum Plaj İşletmecisine Saldırı

Alanya'nın İncekum Plajı'nda büfe işletmecisi ve çalışanlarına 10 kişilik grup bıçak ve sopalarla saldırdı. Olayda 2 büfe çalışanı ağır yaralandı.

  Edinilen bilgiye göre, olay İncekum Plajı'nda yaşandı. Pajda bir grup tarafından taciz edildiğini iddia eden müşteriler durumu plaj işletmecisi ve çalışanlara iletti. İşletmeci ve çalışanlar tarafından uyarılarda bulunulan ve alkollü oldukları öne sürülen 10 kişilik grup kendilerine müdahale eden işletmeci ve çalışanlara sopa ve bıçaklarla saldırdı. Çıkan arbedede sahil çalışanlarından 2 kişi ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. "ÇOK KAN AKACAK"  Daha önce defalarca uyarılarda bulunan işletmeci Ahmet Erdoğan sahilde güvenlik zaafiyeti olduğunu dile getirmişti. Erdoğan, "Sahile kimliği belirsiz günlük 15 bin kişi geliyor. Bunlardan çoğu Suriyeli. Bir grup tarafından tacize uğradığını söyleyen müşterilerimizin şikayeti üzerine şahısları uyarmak istedik ancak bir anda biz ve çalışanlarımıza bıçak ve sopalarla saldırdılar. Saldırıda 2 arkadaşımız aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralandı. Buraya acil güvenlik önlemi alınmalı.Yoksa çok kan akacak" dedi.
Alanya'nın İncekum Plajı'nda büfe işletmecisi ve çalışanlarına 10 kişilik grup bıçak ve sopalarla saldırdı. Olayda 2 büfe çalışanı ağır yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, olay İncekum Plajı'nda yaşandı. Pajda bir grup tarafından taciz edildiğini iddia eden müşteriler durumu plaj işletmecisi ve çalışanlara iletti. İşletmeci ve çalışanlar tarafından uyarılarda bulunulan ve alkollü oldukları öne sürülen 10 kişilik grup kendilerine müdahale eden işletmeci ve çalışanlara sopa ve bıçaklarla saldırdı. Çıkan arbedede sahil çalışanlarından 2 kişi ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

"ÇOK KAN AKACAK" 

Daha önce defalarca uyarılarda bulunan işletmeci Ahmet Erdoğan sahilde güvenlik zaafiyeti olduğunu dile getirmişti. Erdoğan, "Sahile kimliği belirsiz günlük 15 bin kişi geliyor. Bunlardan çoğu Suriyeli. Bir grup tarafından tacize uğradığını söyleyen müşterilerimizin şikayeti üzerine şahısları uyarmak istedik ancak bir anda biz ve çalışanlarımıza bıçak ve sopalarla saldırdılar. Saldırıda 2 arkadaşımız aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralandı. Buraya acil güvenlik önlemi alınmalı.Yoksa çok kan akacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop