mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Yücel’den Alanya Halkına Davet

Gündem 31.08.2021 - 17:42, Güncelleme: 31.08.2021 - 17:42
 

Yücel’den Alanya Halkına Davet

Başkan Yücel Kırgızistan Bağımsızlık Günü ve Cengiz Aytmatov'un 93. Doğum Yılını Anma Etkinliklerine tüm vatandaşları davet etti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tüm vatandaşları davet etti ve açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Dost ve kardeş Kırgızistan'ın bağımsızlığının 30. yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Bu vesileyle bugün gerçekleştireceğimiz Kırgızistan Bağımsızlık Günü ve Cengiz Aytmatov'un 93. Doğum Yılını Anma etkinliklerine tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum." YÜCEL’İ ZİYARET ETTİLER 31 Ağustos Kırgızistan’ın Bağımsızlık Günü ve Cengiz Aytmatov‘un 93. doğum yılını anma etkinliği kapsamında Kırgızistan’dan Alanya’ya gelen performans ekibi ve Irak Akdeniz İslam Ülkeleri İş İnsanları Derneği Başkanı Hikmet Kenan Yozgatlı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ettiler.
Başkan Yücel Kırgızistan Bağımsızlık Günü ve Cengiz Aytmatov'un 93. Doğum Yılını Anma Etkinliklerine tüm vatandaşları davet etti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tüm vatandaşları davet etti ve açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Dost ve kardeş Kırgızistan'ın bağımsızlığının 30. yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Bu vesileyle bugün gerçekleştireceğimiz Kırgızistan Bağımsızlık Günü ve Cengiz Aytmatov'un 93. Doğum Yılını Anma etkinliklerine tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum."

YÜCEL’İ ZİYARET ETTİLER

31 Ağustos Kırgızistan’ın Bağımsızlık Günü ve Cengiz Aytmatov‘un 93. doğum yılını anma etkinliği kapsamında Kırgızistan’dan Alanya’ya gelen performans ekibi ve Irak Akdeniz İslam Ülkeleri İş İnsanları Derneği Başkanı Hikmet Kenan Yozgatlı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop