mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Belediyesi 12 Bin Dezenfeksiyon Kitini Okullarda Öğrencilere Ulaştırıyor

Gündem 02.09.2021 - 15:42, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:42
 

Alanya Belediyesi 12 Bin Dezenfeksiyon Kitini Okullarda Öğrencilere Ulaştırıyor

Alanya Belediyesi, COVID-19 ile mücadele çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce hazırlanan 12 bin dezenfeksiyon kiti okulların da açılmasıyla birlikte öğrencilere dağıtılmaya başlandı.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Alanya Belediyesi, COVID-19 ile mücadelede Türkiye’ye örnek çalışmalar yapmaya devam ediyor. Okulların açılmasıyla birlikte maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat çekmek amacıyla hazırlanan 12 bin dezenfeksiyon kiti öğrencilere dağıtılmaya başlandı. ALANYA’DAKİ TÜM OKULLARA DAĞITILACAK Hazırlanan dezenfeksiyon kitlerinin tüm okullardaki öğrencilere ulaştırılacağını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Eğitime ve öğretime verdiğimiz önemi çocuklarımızın sağlığı için de vermemiz gerektiğinin bilinciyle hazırladığımız dezenfeksiyon kitleri çocuklarımıza dağıtıyoruz. Bu amaçla hazırlanan 12 bin kitin dağıtımına ekiplerimizle birlikte başladık. Bu vesileyle tüm öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim dönemi diliyorum” dedi.
Alanya Belediyesi, COVID-19 ile mücadele çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce hazırlanan 12 bin dezenfeksiyon kiti okulların da açılmasıyla birlikte öğrencilere dağıtılmaya başlandı.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Alanya Belediyesi, COVID-19 ile mücadelede Türkiye’ye örnek çalışmalar yapmaya devam ediyor. Okulların açılmasıyla birlikte maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat çekmek amacıyla hazırlanan 12 bin dezenfeksiyon kiti öğrencilere dağıtılmaya başlandı.

ALANYA’DAKİ TÜM OKULLARA DAĞITILACAK

Hazırlanan dezenfeksiyon kitlerinin tüm okullardaki öğrencilere ulaştırılacağını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Eğitime ve öğretime verdiğimiz önemi çocuklarımızın sağlığı için de vermemiz gerektiğinin bilinciyle hazırladığımız dezenfeksiyon kitleri çocuklarımıza dağıtıyoruz. Bu amaçla hazırlanan 12 bin kitin dağıtımına ekiplerimizle birlikte başladık. Bu vesileyle tüm öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim dönemi diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop