mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Kantin Fiyatları Belirlendi

Gündem 02.09.2021 - 16:46, Güncelleme: 02.09.2021 - 16:46
 

Alanya’da Kantin Fiyatları Belirlendi

Alanya Bakkallar Odası Başkanı Veliddin Yenialp, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı için kantin fiyat listesini açıkladı.

Alanya Bakkallar Odası Başkanı Veliddin Yenialp, okullarda kantin işleten esnafı uyararak “İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine PCR Testi konulu yeni bir genelge daha gönderdi. Buna göre eğitim personeli, kantin çalışanları ile öğrenci servislerinin şoför ve rehber personeli gibi öğrencilerle bir araya gelecek görevlilerden aşı olmamış ya da daha önce hastalık geçirmemiş olanlardan, haftada iki kez PCR testi ile taranmaları istenecek. PCR testi sonuçları okul idareleri tarafından gerekli işlemler yapılmak üzere kayıt altında tutulacaktır” ifadelerini kullandı. Öte yandan Yenialp, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı için kantin fiyat listesi belirlendiğini ifade ederek yeni fiyat listesini paylaştı. İşte güncel fiyat listesi
Alanya Bakkallar Odası Başkanı Veliddin Yenialp, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı için kantin fiyat listesini açıkladı.

Alanya Bakkallar Odası Başkanı Veliddin Yenialp, okullarda kantin işleten esnafı uyararak “İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine PCR Testi konulu yeni bir genelge daha gönderdi. Buna göre eğitim personeli, kantin çalışanları ile öğrenci servislerinin şoför ve rehber personeli gibi öğrencilerle bir araya gelecek görevlilerden aşı olmamış ya da daha önce hastalık geçirmemiş olanlardan, haftada iki kez PCR testi ile taranmaları istenecek. PCR testi sonuçları okul idareleri tarafından gerekli işlemler yapılmak üzere kayıt altında tutulacaktır” ifadelerini kullandı. Öte yandan Yenialp, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı için kantin fiyat listesi belirlendiğini ifade ederek yeni fiyat listesini paylaştı.

İşte güncel fiyat listesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop