mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Paşa Özkan’dan Şok İddia !

Gündem 02.09.2021 - 19:20, Güncelleme: 02.09.2021 - 19:20
 

Paşa Özkan’dan Şok İddia !

Alanya Minibüsçüler Odası Bakan Adayı ve ALMOS Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Özkan mevcut başkan Doğan Bacak ile ilgili dikkat çeken bir iddiada daha bulundu. Taşımalı ve özel eğitim ihaleleri ilgili açıklamada bulunan Özkan, esnafın yaklaşık bir milyon TL zarara uğratıldığını öne sürdü.

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Özkan, şu ifadeleri kullandı:"Saygıdeğer esnaf kardeşlerim, bana vermiş olduğunuz imzalı yetkiye istinaden, 17 Ağustos’ta başlayıp belirli tarihlerde devam eden ve 1 Eylül de sonuncusu yapılan taşımalı ve özel eğitim ihalelerine katılmış bulunmaktayım. Bu ihalelere esnafın kurmuş olduğu ALMOS A.Ş. ve diğer taşımacı Gazipaşalı Kadir Uysal katıldı. ALMOS A.Ş. esnaf adına ihaleye katılırken diğer taşımacı Gazipaşalı Kadir Uysal ise sayın oda başkanı Doğan Bacak’ın adına katıldı. Esnafın para kazanmasını istiyorum diyen sayın Doğan Bacak’ın ihaleye iştirak ettirdiği Kadir Uysal yüksek oranda fiyat kırarak esnafı yaklaşık bir milyon TL zarara uğrattı. Bütün esnaf arkadaşlarıma hayırlı olmasını diler, takdirini ise esnaf arkadaşlarıma bırakıyorum. Bu süreçte sayın Milli Eğitim Müdürümüze, şube müdürlerimize ve çalışanlarına yapmış oldukları katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. 2021-2022 Eğitim Öğretim döneminin milli eğitim camiasına, velilerimize, öğrencilerimize ve esnaf arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diler, sağlıklı, kazasız belasız bir dönem geçirmelerini temenni ederiz" dedi.  
Alanya Minibüsçüler Odası Bakan Adayı ve ALMOS Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Özkan mevcut başkan Doğan Bacak ile ilgili dikkat çeken bir iddiada daha bulundu. Taşımalı ve özel eğitim ihaleleri ilgili açıklamada bulunan Özkan, esnafın yaklaşık bir milyon TL zarara uğratıldığını öne sürdü.

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Özkan, şu ifadeleri kullandı:"Saygıdeğer esnaf kardeşlerim, bana vermiş olduğunuz imzalı yetkiye istinaden, 17 Ağustos’ta başlayıp belirli tarihlerde devam eden ve 1 Eylül de sonuncusu yapılan taşımalı ve özel eğitim ihalelerine katılmış bulunmaktayım.

Bu ihalelere esnafın kurmuş olduğu ALMOS A.Ş. ve diğer taşımacı Gazipaşalı Kadir Uysal katıldı. ALMOS A.Ş. esnaf adına ihaleye katılırken diğer taşımacı Gazipaşalı Kadir Uysal ise sayın oda başkanı Doğan Bacak’ın adına katıldı. Esnafın para kazanmasını istiyorum diyen sayın Doğan Bacak’ın ihaleye iştirak ettirdiği Kadir Uysal yüksek oranda fiyat kırarak esnafı yaklaşık bir milyon TL zarara uğrattı. Bütün esnaf arkadaşlarıma hayırlı olmasını diler, takdirini ise esnaf arkadaşlarıma bırakıyorum.

Bu süreçte sayın Milli Eğitim Müdürümüze, şube müdürlerimize ve çalışanlarına yapmış oldukları katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. 2021-2022 Eğitim Öğretim döneminin milli eğitim camiasına, velilerimize, öğrencilerimize ve esnaf arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diler, sağlıklı, kazasız belasız bir dönem geçirmelerini temenni ederiz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop