mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Kestelspor Basını Buluşturdu

Gündem 03.09.2021 - 13:27, Güncelleme: 03.09.2021 - 13:27
 

Alanya Kestelspor Basını Buluşturdu

Alanya Kestelspor Başkanı Levent Uğur, spor basınını ağırladığı sabah kahvaltısında yeni sezona hazır olduklarını söyledi

Manzarası ve zengin mutfağı ile ünlü olan Keyf-i Alâ Restaurant bünyesindeki Seyr-i Alâ, Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor yönetiminin spor basını için verdiği sabah kahvaltısına ev sahipliği yaptı. Davete spor muhabirleri, spor köşe yazarları ve spor programcılarının yanı sıra Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun da katıldı. Buluşmada bir konuşma yapan BÜ Alanya Kestelspor Başkanı Levent Uğur, kısıtlı imkanlarla lige haz ırlandıklarını söyledi. Özellikle de Başkent Ünivertesi'nin verdiği isim sponsorluğu gelirinin kulübe nefes aldırdığını söyleyen Başkan Uğur, "Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor'un profesyonel ligdeki ikinci yılı. Geçtiğimiz yıl da, bu yıl da kısıtlı bir bütçe ile ayakta kalmaya çalışıyoruz. Rakiplerimiz bizim bütçemizi tek bir oyuncuya maaş olarak veren takımlar. İşimiz gerçekten çok zor" dedi. "DESTEK NEFES ALDIRDI" Bü Alanya Kestelspor Başkanı Levent Uğur, "Başkent Üniversitesi Alanya Hastanesi CEO'su Mümtaz Soysal Alyıldız bizleri aradı ve Dr. Öğr. Üyesi Sayın Cevahir Haberal'ın görüşmek istediğini söyledi. Sayın Haberal isim sponsoru olmak istedikleri belirtti. Hatırı sayılır bir destek yaptılar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Verilen bu destek kulübümüze nefes aldırdı. Forma göğüs ve şort sponsoru da aldık. Elimizden geldiğince bu kulübü daha yukarılara taşımaya devam edeceğiz" dedi. AGC Başkanı Gaye Coşkun da, "Alanya Gazeteciler Cemiyeti ve Alanya basını olarak tüm kulüplerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın ve Alanya için bir şeyler yapmaya çalışan herkesin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.  
Alanya Kestelspor Başkanı Levent Uğur, spor basınını ağırladığı sabah kahvaltısında yeni sezona hazır olduklarını söyledi

Manzarası ve zengin mutfağı ile ünlü olan Keyf-i Alâ Restaurant bünyesindeki Seyr-i Alâ, Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor yönetiminin spor basını için verdiği sabah kahvaltısına ev sahipliği yaptı. Davete spor muhabirleri, spor köşe yazarları ve spor programcılarının yanı sıra Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun da katıldı. Buluşmada bir konuşma yapan BÜ Alanya Kestelspor Başkanı Levent Uğur, kısıtlı imkanlarla lige haz ırlandıklarını söyledi. Özellikle de Başkent Ünivertesi'nin verdiği isim sponsorluğu gelirinin kulübe nefes aldırdığını söyleyen Başkan Uğur, "Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor'un profesyonel ligdeki ikinci yılı. Geçtiğimiz yıl da, bu yıl da kısıtlı bir bütçe ile ayakta kalmaya çalışıyoruz. Rakiplerimiz bizim bütçemizi tek bir oyuncuya maaş olarak veren takımlar. İşimiz gerçekten çok zor" dedi.

"DESTEK NEFES ALDIRDI"

Bü Alanya Kestelspor Başkanı Levent Uğur, "Başkent Üniversitesi Alanya Hastanesi CEO'su Mümtaz Soysal Alyıldız bizleri aradı ve Dr. Öğr. Üyesi Sayın Cevahir Haberal'ın görüşmek istediğini söyledi. Sayın Haberal isim sponsoru olmak istedikleri belirtti. Hatırı sayılır bir destek yaptılar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Verilen bu destek kulübümüze nefes aldırdı. Forma göğüs ve şort sponsoru da aldık. Elimizden geldiğince bu kulübü daha yukarılara taşımaya devam edeceğiz" dedi. AGC Başkanı Gaye Coşkun da, "Alanya Gazeteciler Cemiyeti ve Alanya basını olarak tüm kulüplerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın ve Alanya için bir şeyler yapmaya çalışan herkesin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop