mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Ali Gürbüz’e Büyük Saygısızlık

Gündem 05.09.2021 - 23:46, Güncelleme: 05.09.2021 - 23:46
 

Ali Gürbüz’e Büyük Saygısızlık

Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nde müsabakalar tüm heyecanıyla devam ederken, skandal bir gelişme yaşandı. Elmalı Güreşleri’nde 4. turda rakibi İsmail Koç’a tartışmalı bir şekilde yenilerek güreşlere veda eden Başpehlivan Ali Gürbüz’ün annesi ve eşinin güreş alanına alınmadığı öğrenildi.

Türk’ün İlk Er Meydanı Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde skandal bir olay yaşandı. Survivor 2021 Ünlüler Takımı Yarışmacıları güreşlere özel olarak davet edilirken, Başpehlivan Ali Gürbüz’ün annesi ve eşi güreş alanına alınmadı. Davetiye kriziyle gündeme gelen İYİ Partili Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek’i de güreşlere davet etmediği ortaya çıktı. Yaşanan olaylar sonrasında Başpehlivan Gürbüz, "Öncelikle bugün yenilerek seyircilerimi hayal kırıklığına uğrattığım için çok üzgünüm. Ama Cumartesi günü başkanımızın güreşlere davet edilmemesi, akabinde 1. Tur kura çekimine çağrılmamasıyla başlayan ve sineye çektiğimiz olaylar, ailemin, annemin, eşim ve oğlum Recep Gürbüz’ün sahaya alınmamasıyla tahammülüm kalmadı ve öfkemi kontrol edemedim. Saha içinde yaşadığımız sıkıntılı anlar neticesinde güreşten tamamen koptum, konsantrasyonum bozuldu. Her sporun doğasında olduğu gibi güreşte de kazanmak kaybetmek vardır. Bu yazdıklarım yenilgiyi bir kılıfa oturtma girişimi değildir. Ben şahsıma yapılan bi hareketi sineye çekebilir sabır gösterebilirim. Ama başpehlivan kızı, başpehlivan eşi ve başpehlivan annesi olan tarihimizdeki tek kadın annemi, sahaya kasıtlı olarak almamaları beni çileden çıkardı. Hadi bana Türkiye cumhuriyeti başpehlivanı olarak saygınız yok! O Elmalı sahasının baş ucunda yatan Antalya’ya ilk kemeri getiren Recep Gürbüz’e de mi saygınız kalmadı? 20 yıldır bu sahaya gelip kapıda karşılanan babamın emaneti annemi içeriye almıyorsunuz. Biz bu er meydanlarına aile olarak yarım asırdır hizmet ediyoruz. Hep ilkleri başardık, sayısız başarılarımızla mutluluk yaşattığımız memleketimize, kapımızın önündeki güreşe giremiyoruz! Kimleri nasıl karşılayıp baş köşeye oturttuğunuzu da görüyoruz.Biz, yıllarca bu er meydanlarında boşuna emek vermişiz demekki! Gerçekten çok yazık!! Elmalı Belediye Başkanı’nı ,başkan yardımcısını ve bu işe sebebiyet verenleri esefle kınıyorum. Takdiri Aziz seyircime yüce Türk milletine bırakıyorum." dedi.  
Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nde müsabakalar tüm heyecanıyla devam ederken, skandal bir gelişme yaşandı. Elmalı Güreşleri’nde 4. turda rakibi İsmail Koç’a tartışmalı bir şekilde yenilerek güreşlere veda eden Başpehlivan Ali Gürbüz’ün annesi ve eşinin güreş alanına alınmadığı öğrenildi.

Türk’ün İlk Er Meydanı Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde skandal bir olay yaşandı. Survivor 2021 Ünlüler Takımı Yarışmacıları güreşlere özel olarak davet edilirken, Başpehlivan Ali Gürbüz’ün annesi ve eşi güreş alanına alınmadı. Davetiye kriziyle gündeme gelen İYİ Partili Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek’i de güreşlere davet etmediği ortaya çıktı.

Yaşanan olaylar sonrasında Başpehlivan Gürbüz, "Öncelikle bugün yenilerek seyircilerimi hayal kırıklığına uğrattığım için çok üzgünüm. Ama Cumartesi günü başkanımızın güreşlere davet edilmemesi, akabinde 1. Tur kura çekimine çağrılmamasıyla başlayan ve sineye çektiğimiz olaylar, ailemin, annemin, eşim ve oğlum Recep Gürbüz’ün sahaya alınmamasıyla tahammülüm kalmadı ve öfkemi kontrol edemedim. Saha içinde yaşadığımız sıkıntılı anlar neticesinde güreşten tamamen koptum, konsantrasyonum bozuldu. Her sporun doğasında olduğu gibi güreşte de kazanmak kaybetmek vardır. Bu yazdıklarım yenilgiyi bir kılıfa oturtma girişimi değildir. Ben şahsıma yapılan bi hareketi sineye çekebilir sabır gösterebilirim. Ama başpehlivan kızı, başpehlivan eşi ve başpehlivan annesi olan tarihimizdeki tek kadın annemi, sahaya kasıtlı olarak almamaları beni çileden çıkardı. Hadi bana Türkiye cumhuriyeti başpehlivanı olarak saygınız yok! O Elmalı sahasının baş ucunda yatan Antalya’ya ilk kemeri getiren Recep Gürbüz’e de mi saygınız kalmadı? 20 yıldır bu sahaya gelip kapıda karşılanan babamın emaneti annemi içeriye almıyorsunuz. Biz bu er meydanlarına aile olarak yarım asırdır hizmet ediyoruz. Hep ilkleri başardık, sayısız başarılarımızla mutluluk yaşattığımız memleketimize, kapımızın önündeki güreşe giremiyoruz! Kimleri nasıl karşılayıp baş köşeye oturttuğunuzu da görüyoruz.Biz, yıllarca bu er meydanlarında boşuna emek vermişiz demekki! Gerçekten çok yazık!! Elmalı Belediye Başkanı’nı ,başkan yardımcısını ve bu işe sebebiyet verenleri esefle kınıyorum. Takdiri Aziz seyircime yüce Türk milletine bırakıyorum." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop