mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Toklu’dan Üreticiye Müjde

Dünya 09.09.2021 - 14:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:25
 

Başkan Toklu’dan Üreticiye Müjde

Geçtiğimiz yıl Rosselkhoznadzor, virüs tespiti gerekçesi ile İzmir ve Antalya’dan domates ve biber ithalatını yasaklamıştı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu güzel haberi Alanya’lı üreticilere verdi. 9 Eylül 2021 tarihinden itibaren Rosselkhoznadzor, Antalya ve İzmir’den ihraç edilen domates ve biberlere uyguladığı ithalat yasağını kaldırdığını açıkladı. Gelişmenin üzerine Başkan Toklu açıklamada bulunarak Alanya’lı üreticilere müjdeli haberi verdi. Başkan Toklu açıklamasında; ‘‘Rosselkhoznadzor, Antalya ve İzmir’den ihraç edilen domates ve biberlere uyguladığı ithalat yasağını 9 Eylül'den itibaren kaldırdığını açıkladı. Alanya'lı üreticilerimize, çiftçimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreçte Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş yoğun mesai harcadılar. Yoğun çalışmalarının neticesinde Rosselkhoznadzor, Antalya ve İzmir’den ihraç edilen domates ve biberlere uyguladığı ithalat yasağını kaldırdı. Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na ve Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş’a çiftçimiz ve üreticimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’ dedi.
Geçtiğimiz yıl Rosselkhoznadzor, virüs tespiti gerekçesi ile İzmir ve Antalya’dan domates ve biber ithalatını yasaklamıştı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu güzel haberi Alanya’lı üreticilere verdi. 9 Eylül 2021 tarihinden itibaren Rosselkhoznadzor, Antalya ve İzmir’den ihraç edilen domates ve biberlere uyguladığı ithalat yasağını kaldırdığını açıkladı. Gelişmenin üzerine Başkan Toklu açıklamada bulunarak Alanya’lı üreticilere müjdeli haberi verdi.

Başkan Toklu açıklamasında; ‘‘Rosselkhoznadzor, Antalya ve İzmir’den ihraç edilen domates ve biberlere uyguladığı ithalat yasağını 9 Eylül'den itibaren kaldırdığını açıkladı. Alanya'lı üreticilerimize, çiftçimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreçte Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş yoğun mesai harcadılar. Yoğun çalışmalarının neticesinde Rosselkhoznadzor, Antalya ve İzmir’den ihraç edilen domates ve biberlere uyguladığı ithalat yasağını kaldırdı. Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na ve Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş’a çiftçimiz ve üreticimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop