mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Bebekoğlu’ndan CHP’ye Sert Tepki

Gündem 10.09.2021 - 21:47, Güncelleme: 10.09.2021 - 21:47
 

Bebekoğlu’ndan CHP’ye Sert Tepki

Alanya Alperen Ocakları Başkanı Mansur Bebekoğlu Balıkesir’de yapılan müsamereye sert tepki göstererek, “CHP, Atatürk'ün izinden çıkıp ortanın solu olduğu günden beri bu ülkenin başına gelmiş en büyük felakettir” dedi.

Alanya Alperen Ocakları Başkanı Mansur Bebekoğlu Balıkesir’in Edremit ilçesinde CHP’li belediye tarafından yapılan müsamereye sert tepki gösterdi. Bebekoğlu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Balıkesir’in CHP'li Edremit'te İzmir'in işgalden kurtuluşunun yıl dönümü kutlanmış. CHP'li Edremit Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği bir müsamere düzenlemiş ve müsamerede "zincire vurulmuş çarşaflı kadını sözde çağdaşlar gelip kadını özgürleştirmiş. Atatürk'te Latife hanımı önce zincire vuruyordu sonra özgürleştiriyordu değil mi? Bu ülkeyi siz kutuplaştırıyorsunuz, bu ülkede Atatürkçü, İslamcı diye bir ayrım varsa buna sebep sizsiniz! CHP, Atatürk'ün izinden çıkıp ortanın solu olduğu günden beri bu ülkenin başına gelmiş en büyük felakettir!
Alanya Alperen Ocakları Başkanı Mansur Bebekoğlu Balıkesir’de yapılan müsamereye sert tepki göstererek, “CHP, Atatürk'ün izinden çıkıp ortanın solu olduğu günden beri bu ülkenin başına gelmiş en büyük felakettir” dedi.

Alanya Alperen Ocakları Başkanı Mansur Bebekoğlu Balıkesir’in Edremit ilçesinde CHP’li belediye tarafından yapılan müsamereye sert tepki gösterdi. Bebekoğlu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Balıkesir’in CHP'li Edremit'te İzmir'in işgalden kurtuluşunun yıl dönümü kutlanmış. CHP'li Edremit Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği bir müsamere düzenlemiş ve müsamerede "zincire vurulmuş çarşaflı kadını sözde çağdaşlar gelip kadını özgürleştirmiş.

Atatürk'te Latife hanımı önce zincire vuruyordu sonra özgürleştiriyordu değil mi?

Bu ülkeyi siz kutuplaştırıyorsunuz, bu ülkede Atatürkçü, İslamcı diye bir ayrım varsa buna sebep sizsiniz! CHP, Atatürk'ün izinden çıkıp ortanın solu olduğu günden beri bu ülkenin başına gelmiş en büyük felakettir!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop