mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Uyar: 'Alanya'nın Batısı Üvey Evlat mı ?'

Gündem 12.09.2021 - 12:42, Güncelleme: 12.09.2021 - 12:42
 

Uyar: 'Alanya'nın Batısı Üvey Evlat mı ?'

Konaklı Esnafı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KEYDER) Başkanı Hilmi Uyar, Alanya'nın batı bölgesindeki insanların göç ettikleri yaylalarda ambulans ve sağlık ocağı açılmasını istedi.

Yaz sezorunda insanların 6 aylığına göç ettikleri yaylalarda sorunlar yaşadıklarını ama bunların en önemlisinin de sağlık olduğunu ifade eden Uyar, "Sık sık acil müdahale edilmesi gereken durumlarla karşılaşıyorlar. Bu anlamda başkanlarımıza ve siyasi büyüklerimize büyük iş düşüyor" dedi  Uyar sözlerini şöyle sürdürdü:  "Güzel Alanyamızın,tıpkı doğusunda bulunan mahallelerinin yaylaları olduğu gibi batısında bulunan mahallelerin de asırlardır yaşam sürdüren ve yaz mevsimlerinde dolup taşarak bayram havası yaşanan,beş altı ay boyunca bacası tüten evler ve kurulan çadırlarla adeta küçük bir şehri andıran yaylaları var. Sözünü ettiğim bu beş altı aylık yaz döneminde yoğunluktan dolayı yaylalarımızda yaşayan vatandaşlarımız bir çok sorun yaşamaktadır. Bunların en önemlisi de sağlıktır. Sık sık acil müdahale edilmesi gereken durumlarla karşılaşıyorlar. Bu anlamda başkanlarımıza ve siyasi büyüklerimize büyük iş düşmektedir. Geçtiğimiz üç ay içerisinde Ticaret Odası Başkanımız sayın Mehmet Şahin,Çayarası yaylasındaki sağlık ocağının tadilatını yaptırıp sağlık ekipleriyle birlikte bir de ambulans göndererek sağlık hizmeti verilmesini sağladı. Saygıdeğer başkanımıza o bölgede yaşayan Halkımız adına gönülden teşekkürler ediyorum. Alanya'mızın batı bölgelerindeki mahallelerinin yaylalarında yaşayan Vatandaşlarımızın da aynı şekilde hizmet beklediğini Başkanımız Mehmet Şahin'e ve diğer başkanlarımıza,yetki sahibi makamlarımıza hatırlatmak isterim. Değerli Başkanımız sayesinde umarım en yakın zamanda sağlık ocağına ve ambulansa kavuşarak aynı mutluluğu bu bölgelerdeki Vatandaşlarımızda yaşar. İsterseniz bu vesileyle, geçmişte olduğu gibi bu gün de bir şekilde yörük kültürünün yaşatıldığı batı bölgesindeki beldelerimizin yaylalarını hep birlikte nüfusunu tanıyalım. AKDAM:1269 ALARA:619 AVSALLAR:13170 BAYIR:184 BAYIRKOZ AĞACI:303 ÇAKALLAR:647 ELİKESİK:2075 EMİŞBELENİ:1444 GÖZÜBÜYÜK:294 GÜNEY:372 GÜZELBAĞ:800 İNCEKUM:3116 KARAMANLAR:483 KONAKLI:16865 OKURCALAR:4470 ORHAN:191 PAYALLAR:8813 SABURLAR:318 SOĞUKPINAR:392 TOSMUR:10493 TOSLAK:3422 TÜRKLER:4343 YENİCE:383 TOPLAM :74670 Vatandaşımız Eğrigöl yaylamızın kenarında bulunan ismini verdiğimiz yaylalarımızda yaşıyor. Güzelbağ mahallemizin yaylası olan Eğriğöl yaylası diğer yaylalarımızın adeta kalbi gibidir. Merkezi gibidir. Sağlık personeliyle, anbulasıyla birlikte sağlık ocağının buraya yapılmasının uygun ve gerekli olduğunu düşünüyoruz. Çayarası yaylasından çıkan bir ambulans Alanya şehir merkezine maksimum 45 dakika da gelir ama Güzelbağ yaylamızdan çıkan bir ambulans Alanya şehir merkezine 2 saatte gelir.Alanya´mızın batısı olarak bizler sevdiklerimizi kaybetmek istemiyoruz.Bizler de ambulans istiyoruz.Bizler de sağlık ocağı istiyoruz. Bunun bir hak olduğunu düşünüyoruz" dedi. 
Konaklı Esnafı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KEYDER) Başkanı Hilmi Uyar, Alanya'nın batı bölgesindeki insanların göç ettikleri yaylalarda ambulans ve sağlık ocağı açılmasını istedi.

Yaz sezorunda insanların 6 aylığına göç ettikleri yaylalarda sorunlar yaşadıklarını ama bunların en önemlisinin de sağlık olduğunu ifade eden Uyar, "Sık sık acil müdahale edilmesi gereken durumlarla karşılaşıyorlar. Bu anlamda başkanlarımıza ve siyasi büyüklerimize büyük iş düşüyor" dedi 

Uyar sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Güzel Alanyamızın,tıpkı doğusunda bulunan mahallelerinin yaylaları olduğu gibi batısında bulunan mahallelerin de asırlardır yaşam sürdüren ve yaz mevsimlerinde dolup taşarak bayram havası yaşanan,beş altı ay boyunca bacası tüten evler ve kurulan çadırlarla adeta küçük bir şehri andıran yaylaları var. Sözünü ettiğim bu beş altı aylık yaz döneminde yoğunluktan dolayı yaylalarımızda yaşayan vatandaşlarımız bir çok sorun yaşamaktadır. Bunların en önemlisi de sağlıktır. Sık sık acil müdahale edilmesi gereken durumlarla karşılaşıyorlar. Bu anlamda başkanlarımıza ve siyasi büyüklerimize büyük iş düşmektedir.

Geçtiğimiz üç ay içerisinde Ticaret Odası Başkanımız sayın Mehmet Şahin,Çayarası yaylasındaki sağlık ocağının tadilatını yaptırıp sağlık ekipleriyle birlikte bir de ambulans göndererek sağlık hizmeti verilmesini sağladı. Saygıdeğer başkanımıza o bölgede yaşayan Halkımız adına gönülden teşekkürler ediyorum.

Alanya'mızın batı bölgelerindeki mahallelerinin yaylalarında yaşayan Vatandaşlarımızın da aynı şekilde hizmet beklediğini Başkanımız Mehmet Şahin'e ve diğer başkanlarımıza,yetki sahibi makamlarımıza hatırlatmak isterim.

Değerli Başkanımız sayesinde umarım en yakın zamanda sağlık ocağına ve ambulansa kavuşarak aynı mutluluğu bu bölgelerdeki Vatandaşlarımızda yaşar.

İsterseniz bu vesileyle, geçmişte olduğu gibi bu gün de bir şekilde yörük kültürünün yaşatıldığı batı bölgesindeki beldelerimizin yaylalarını hep birlikte nüfusunu tanıyalım.

AKDAM:1269

ALARA:619

AVSALLAR:13170

BAYIR:184

BAYIRKOZ AĞACI:303

ÇAKALLAR:647

ELİKESİK:2075

EMİŞBELENİ:1444

GÖZÜBÜYÜK:294

GÜNEY:372

GÜZELBAĞ:800

İNCEKUM:3116

KARAMANLAR:483

KONAKLI:16865

OKURCALAR:4470

ORHAN:191

PAYALLAR:8813

SABURLAR:318

SOĞUKPINAR:392

TOSMUR:10493

TOSLAK:3422

TÜRKLER:4343

YENİCE:383

TOPLAM :74670

Vatandaşımız Eğrigöl yaylamızın kenarında bulunan ismini verdiğimiz yaylalarımızda yaşıyor. Güzelbağ mahallemizin yaylası olan Eğriğöl yaylası diğer yaylalarımızın adeta kalbi gibidir. Merkezi gibidir. Sağlık personeliyle, anbulasıyla birlikte sağlık ocağının buraya yapılmasının uygun ve gerekli olduğunu düşünüyoruz.

Çayarası yaylasından çıkan bir ambulans Alanya şehir merkezine maksimum 45 dakika da gelir ama Güzelbağ yaylamızdan çıkan bir ambulans Alanya şehir merkezine 2 saatte gelir.Alanya´mızın batısı olarak bizler sevdiklerimizi kaybetmek istemiyoruz.Bizler de ambulans istiyoruz.Bizler de sağlık ocağı istiyoruz. Bunun bir hak olduğunu düşünüyoruz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop