mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başpehlivan Ali Gürbüz Oldu

Spor 13.09.2021 - 11:28, Güncelleme: 13.09.2021 - 11:28
 

Başpehlivan Ali Gürbüz Oldu

Merkezefendi Belediyesi’nin bu yıl ilkini düzenlediği Merkezefendi Yağlı Güreşleri müsabakaları sona erdi. 600 pehlivan, 41 başpehlivanın katıldığı müsabakalar sonunda başpehlivanlığı final müsabakasında İsmail Balaban’ı mağlup eden Ali Gürbüz aldı.

Şemikler Spor Tesisleri’nde yapılan ve bu yıl ilk gerçekleştirilen Merkezefendi Yağlı Güreşleri müsabakalarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Sabah saatlerinde tribünleri dolduran güreş severler birbirinden heyecanlı geçen güreşleri pür dikkat izlediler. Merkezefendi Yağlı Güreşleri’nin ağası iş insanı Mehmet Yukarıca oldu. 600 pehlivan, 41 başpehlivanın katıldığı müsabakalar sonunda başpehlivanlığı final müsabakasında İsmail Balaban’ı mağlup eden Ali Gürbüz aldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek başpehlivan olan Ali Gürbüz’e altın kemerini takdim ettiler. Müsabakada ikinci olan İsmail Balaban ve üçüncülüğü elde eden iki başpehlivan Osman Aynur ve Şah Ali Kurt’a da kupa ve madalyalarını verdiler.
Merkezefendi Belediyesi’nin bu yıl ilkini düzenlediği Merkezefendi Yağlı Güreşleri müsabakaları sona erdi. 600 pehlivan, 41 başpehlivanın katıldığı müsabakalar sonunda başpehlivanlığı final müsabakasında İsmail Balaban’ı mağlup eden Ali Gürbüz aldı.

Şemikler Spor Tesisleri’nde yapılan ve bu yıl ilk gerçekleştirilen Merkezefendi Yağlı Güreşleri müsabakalarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Sabah saatlerinde tribünleri dolduran güreş severler birbirinden heyecanlı geçen güreşleri pür dikkat izlediler. Merkezefendi Yağlı Güreşleri’nin ağası iş insanı Mehmet Yukarıca oldu.

600 pehlivan, 41 başpehlivanın katıldığı müsabakalar sonunda başpehlivanlığı final müsabakasında İsmail Balaban’ı mağlup eden Ali Gürbüz aldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek başpehlivan olan Ali Gürbüz’e altın kemerini takdim ettiler. Müsabakada ikinci olan İsmail Balaban ve üçüncülüğü elde eden iki başpehlivan Osman Aynur ve Şah Ali Kurt’a da kupa ve madalyalarını verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop