mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Okul Önleri Korkutuyor!

Gündem 13.09.2021 - 16:25, Güncelleme: 13.09.2021 - 16:27
 

Alanya’da Okul Önleri Korkutuyor!

Antalya ve Alanya’da okul önlerinde velilerin oluşturduğu kalabalık korkutuyor. Tüm uyarılara rağmen vatandaşlar korona virüs önlemlerini hiçe sayıyorlar.

Okulların yüz yüze eğitime başlaması sonrası binlerce öğrenci sınıflardaki yerlerini aldı. Tüm okullarda korona virüse karşı sıkı önlemler alınırken, okul önlerinde ise durum vahim. Çocuklarını okula getiren ve okul çıkışında almak isteyen veliler büyük bir kalabalığa neden oluyorlar. Aileler okul önlerini hınca hınç doldururken, korona virüs önlemlerini de hiçe sayıyorlar. Yetkililer tüm uyarılara rağmen bu manzaranın önüne geçemezken, ailelerin hem kendilerini hem de çocuklarını  riske attıklarını belirttiler.
Antalya ve Alanya’da okul önlerinde velilerin oluşturduğu kalabalık korkutuyor. Tüm uyarılara rağmen vatandaşlar korona virüs önlemlerini hiçe sayıyorlar.

Okulların yüz yüze eğitime başlaması sonrası binlerce öğrenci sınıflardaki yerlerini aldı. Tüm okullarda korona virüse karşı sıkı önlemler alınırken, okul önlerinde ise durum vahim.

Çocuklarını okula getiren ve okul çıkışında almak isteyen veliler büyük bir kalabalığa neden oluyorlar. Aileler okul önlerini hınca hınç doldururken, korona virüs önlemlerini de hiçe sayıyorlar. Yetkililer tüm uyarılara rağmen bu manzaranın önüne geçemezken, ailelerin hem kendilerini hem de çocuklarını  riske attıklarını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop