mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da Öğrenciler Kaza İle Burun Buruna

Gündem 18.09.2021 - 09:58, Güncelleme: 18.09.2021 - 09:58
 

Alanya'da Öğrenciler Kaza İle Burun Buruna

Alanya'da Abdurrahman Alaattinoğlu Ortaokulu’nun öğrencilerin giriş çıkış kapısı önünde hiçbir önlem alınmaması velileri isyan ettirdi.

Şekerhane mahallesi Alaiye caddesi üzeride bulunan Abdurrahman Alaattinoğlu Ortaokulu’nun öğrenci giriş çıkış kapısında yaşanan tedbirsizlik nedeni ile Neşe Erdoğan isimli bir veli “Kızım bu yıl Abdurrahman Alaattinoğlu Ortaokulu’na 5. sınıfa başladı. Fakat ben ve okulun diğer velileri çok endişeli ve bu durumdan şikayetçi. Bu okulun önünde yaya geçidi yok, lamba yok ve arabalar çift yönlü olarak hızlı bir şekilde bu yolu kullanıyor. Diğer okulların önünde trafik polisi yol güvenliğini sağlarken, burada hiçbir önlem yok. Bu okulun önünde okul geçidi levhası bile yok. Okul önü için bir rampa ya da butonlu bir yaya lambası, ayrıca trafik polisi okul giriş çıkışlarında güvenliği sağlamasını istiyoruz. Okul başlayalı 3 gün oldu, kaç çocuk okula gelirken çarpılma tehlikesi yaşadı. Biz çocuklarımız için çok endişeleniyoruz” dedi. Okul öünde gerekli önlemleri alınması için Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)'den çözüm bekleniyor.
Alanya'da Abdurrahman Alaattinoğlu Ortaokulu’nun öğrencilerin giriş çıkış kapısı önünde hiçbir önlem alınmaması velileri isyan ettirdi.

Şekerhane mahallesi Alaiye caddesi üzeride bulunan Abdurrahman Alaattinoğlu Ortaokulu’nun öğrenci giriş çıkış kapısında yaşanan tedbirsizlik nedeni ile Neşe Erdoğan isimli bir veli “Kızım bu yıl Abdurrahman Alaattinoğlu Ortaokulu’na 5. sınıfa başladı. Fakat ben ve okulun diğer velileri çok endişeli ve bu durumdan şikayetçi. Bu okulun önünde yaya geçidi yok, lamba yok ve arabalar çift yönlü olarak hızlı bir şekilde bu yolu kullanıyor. Diğer okulların önünde trafik polisi yol güvenliğini sağlarken, burada hiçbir önlem yok. Bu okulun önünde okul geçidi levhası bile yok. Okul önü için bir rampa ya da butonlu bir yaya lambası, ayrıca trafik polisi okul giriş çıkışlarında güvenliği sağlamasını istiyoruz. Okul başlayalı 3 gün oldu, kaç çocuk okula gelirken çarpılma tehlikesi yaşadı. Biz çocuklarımız için çok endişeleniyoruz” dedi.

Okul öünde gerekli önlemleri alınması için  Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)'den çözüm bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop