mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

HES Uygulamasına Yeni Özellik

Gündem 19.09.2021 - 23:34, Güncelleme: 19.09.2021 - 23:34
 

HES Uygulamasına Yeni Özellik

Sağlık Bakanlığı'nın Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında hayata geçirdiği HES uygulamasında güncellemeye gidildi.

Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasına, Kovid-19 aşılarının hangi ülkelerde geçerli olduğuna ilişkin yeni bir alan eklenerek uygulama güncelleştirildi. Uygulamaya bir süre önce 'AB Uyumlu Sağlık Pasaportu' butonu eklenirken, yeni güncelleme ile 'aşı kartları' sayfasında yer alan kart bilgilerinde, aşı adı ve geçerli olduğu ülkeler başlıklı alanlara da yer verildi. Bu sayede vatandaşlar, yurt dışı seyahatlerde karşılaşabilecekleri olası sorunlar karşısında, yaptırdıkları aşının geçerli olduğu ülkeler hakkında ülke otoriteleri ile rahat bir şekilde bilgi paylaşımında bulunabilecek. HES uygulamasına yeni bir alan da ekledi. Ana menüde bulunan 'Durumumu Görüntüle' sekmesiyle kişilerin HES kodunu görmesine ya da seçmesine gerek kalmadan direkt olarak riskli veya risksiz durumunu gösterir ekran görünecek.
Sağlık Bakanlığı'nın Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında hayata geçirdiği HES uygulamasında güncellemeye gidildi.

Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasına, Kovid-19 aşılarının hangi ülkelerde geçerli olduğuna ilişkin yeni bir alan eklenerek uygulama güncelleştirildi. Uygulamaya bir süre önce 'AB Uyumlu Sağlık Pasaportu' butonu eklenirken, yeni güncelleme ile 'aşı kartları' sayfasında yer alan kart bilgilerinde, aşı adı ve geçerli olduğu ülkeler başlıklı alanlara da yer verildi.

Bu sayede vatandaşlar, yurt dışı seyahatlerde karşılaşabilecekleri olası sorunlar karşısında, yaptırdıkları aşının geçerli olduğu ülkeler hakkında ülke otoriteleri ile rahat bir şekilde bilgi paylaşımında bulunabilecek.

HES uygulamasına yeni bir alan da ekledi. Ana menüde bulunan 'Durumumu Görüntüle' sekmesiyle kişilerin HES kodunu görmesine ya da seçmesine gerek kalmadan direkt olarak riskli veya risksiz durumunu gösterir ekran görünecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop