mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da 30’uncu Triatlon Heyecanı Başladı

Spor 21.09.2021 - 15:51, Güncelleme: 21.09.2021 - 15:51
 

Alanya’da 30’uncu Triatlon Heyecanı Başladı

Dünya’nın aralıksız devam eden sayılı spor organizasyonlarından birisi olan Alanya Triatlonu, 29 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında yine Alanya’da yapılacak.

Alanya Belediyesi’nin ev sahipliğinde Dünya’nın aralıksız devam eden sayılı spor organizasyonlarından birisi olan Alanya Triatlonu bu yıl 30. Yılında yine sürprizlerle dolu bir yarışa ev sahipliği yapacak. Alanya Triatlonu 30. yıla özel, ilk kez 5 gün yapılacak. 5 günlük yarış heyecanında, Paratriatlon Dünya Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Festivali de gerçekleştirilecek. 2 BİNE YAKIN KİŞİ ALANYA’DA OLACAK Yarışlar için Alanya’ya bine yakın sporcunun geleceğini vurgulayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Sporun Başkenti Alanya’mızda muhteşem bir organizasyon daha gerçekleştireceğiz. 30. Alanya Triatlonu için bine yakın sporcunun yanısıra, Dünya Triatlon Federasyonu, Avrupa Triatlon Federasyonu ve Türkiye Triatlon Federasyonu yetkilileri, hakem, görevli ve sporcu yakınları ile birlikte 2000’ e yakın kişiyi Alanya’mızda ağırlamanın mutluluğunu yaşayacağız.” dedi. YÜCEL: “TÜM SPORCULARA BAŞARILAR DİLİYORUM” Belediye Başkanı Yücel; “Alanya Belediyesi olarak tüm ekip arkadaşlarımızla organizasyonun en iyi şekilde gerçekleşmesi için hazırlıklarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” diyerek yarışlara verdiği değeri ön plana çıkarırken şu ifadeleri kullandı; “Şehrimizin ve ülkemizin tanıtımı için büyük katma değer sağlayacağını düşündüğüm 30. Alanya Triatlonu’nda sevgi, saygı, barış ve hoşgörünün kazandığı bir yarış olması temennisiyle, kazasız belasız tamamlanmasını diliyor, şimdiden tüm sporculara başarılar diliyorum.”
Dünya’nın aralıksız devam eden sayılı spor organizasyonlarından birisi olan Alanya Triatlonu, 29 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında yine Alanya’da yapılacak.

Alanya Belediyesi’nin ev sahipliğinde Dünya’nın aralıksız devam eden sayılı spor organizasyonlarından birisi olan Alanya Triatlonu bu yıl 30. Yılında yine sürprizlerle dolu bir yarışa ev sahipliği yapacak. Alanya Triatlonu 30. yıla özel, ilk kez 5 gün yapılacak. 5 günlük yarış heyecanında, Paratriatlon Dünya Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Festivali de gerçekleştirilecek.

2 BİNE YAKIN KİŞİ ALANYA’DA OLACAK

Yarışlar için Alanya’ya bine yakın sporcunun geleceğini vurgulayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Sporun Başkenti Alanya’mızda muhteşem bir organizasyon daha gerçekleştireceğiz. 30. Alanya Triatlonu için bine yakın sporcunun yanısıra, Dünya Triatlon Federasyonu, Avrupa Triatlon Federasyonu ve Türkiye Triatlon Federasyonu yetkilileri, hakem, görevli ve sporcu yakınları ile birlikte 2000’ e yakın kişiyi Alanya’mızda ağırlamanın mutluluğunu yaşayacağız.” dedi.

YÜCEL: “TÜM SPORCULARA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Belediye Başkanı Yücel; “Alanya Belediyesi olarak tüm ekip arkadaşlarımızla organizasyonun en iyi şekilde gerçekleşmesi için hazırlıklarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” diyerek yarışlara verdiği değeri ön plana çıkarırken şu ifadeleri kullandı; “Şehrimizin ve ülkemizin tanıtımı için büyük katma değer sağlayacağını düşündüğüm 30. Alanya Triatlonu’nda sevgi, saygı, barış ve hoşgörünün kazandığı bir yarış olması temennisiyle, kazasız belasız tamamlanmasını diliyor, şimdiden tüm sporculara başarılar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop