mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

DSÖ’den Baskın Varyant Uyarısı!

Sağlık 23.09.2021 - 00:29, Güncelleme: 23.09.2021 - 00:29
 

DSÖ’den Baskın Varyant Uyarısı!

Dünya Sağlık Örgütü’nden (DSÖ) Dr. Maria Van Kerkhove, varyantlarla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Dünya Sağlık Örgütü’nden üst düzey yetkili koronavirüsün durumunu değerlendirdiği bir açıklama yaptı. DSÖ’den Dr. Maria Van Kerkhove, dünya genelindeki baskın varyantın Delta mutasyonu olduğunu belirtti. Kerkhove, "Alfa, Beta ve Gama'nın her birinin yüzde birden azı şu anda dolaşımda. Gerçekten de dünya genelinde Delta ağırlıklı" dedi. "Daha bulaşıcı ve rekabeti geride bırakıyor, dolaşımdaki diğer virüslerin yerini alıyor" diyen DSÖ yetkilisi, “Delta, bugüne kadar 185'ten fazla ülkede tespit edildi” ifadesini kullandı. Dünya Sağlık Örgütü, Eta, Iota ve Kappa varyantlarının ise bir endişe yaratmadığını duyurdu.
Dünya Sağlık Örgütü’nden (DSÖ) Dr. Maria Van Kerkhove, varyantlarla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Dünya Sağlık Örgütü’nden üst düzey yetkili koronavirüsün durumunu değerlendirdiği bir açıklama yaptı. DSÖ’den Dr. Maria Van Kerkhove, dünya genelindeki baskın varyantın Delta mutasyonu olduğunu belirtti.

Kerkhove, "Alfa, Beta ve Gama'nın her birinin yüzde birden azı şu anda dolaşımda. Gerçekten de dünya genelinde Delta ağırlıklı" dedi.

"Daha bulaşıcı ve rekabeti geride bırakıyor, dolaşımdaki diğer virüslerin yerini alıyor" diyen DSÖ yetkilisi, “Delta, bugüne kadar 185'ten fazla ülkede tespit edildi” ifadesini kullandı.

Dünya Sağlık Örgütü, Eta, Iota ve Kappa varyantlarının ise bir endişe yaratmadığını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop