mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanyaspor Zorlu Deplasmanda

Gündem 27.09.2021 - 09:29, Güncelleme: 27.09.2021 - 09:34
 

Alanyaspor Zorlu Deplasmanda

Alanyaspor, Süper Lig’in 7. haftasında 18 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor’a bugün saat 20.00’de konuk olacak. Son maçlardaki performansıyla taraftarının yüzünü güldüren turuncu yeşilli takım, Karadeniz ekibini de yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Alanyaspor, Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor’a konuk olacak. Medical Park Stadı'nda yarın saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı, hakem Halis Özkahya yönetecek ve maç beIN Sports'tan naklen yayımlanacak.  Ligin son haftalarında Bülent Korkmaz ile yükselişe geçen Alanyaspor, Trabzon engelini de aşarak yükselişini sürdürmek istiyor. Bordo mavili ekip ise  Alanyaspor'u yenerek liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyor.  Trabzonspor'da Anders Trondsen, Abdulkadir Parmak, Fode Koita, Stefano Denswil ile kart cezalısı Vitor Hugo forma giyemeyecek. Dorukhan Toköz'ün durumu ise maç saatinde belli olacak. En son teknik direktör Abdullah Avcı'nın görev yaptığı geçen sezonun 29. haftasında Alanyaspor'a sahasında 3-1 mağlup olan bordo-mavililer, daha sonra oynadığı 18 lig maçını kaybetmedi. Abdullah Avcı yönetiminde Karadeniz ekibi, son 18 maçında 8 galibiyet, 10 beraberlik elde ederek 202 gündür yenilgi yaşamadı. Trabzonspor ile Alanyaspor, bugün Trabzon'da yapacakları maçla ligde 11. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 10 maçta Alanyaspor'un bordo-mavili takım karşısında üstünlüğü bulunuyor. Akdeniz temsilcisi 5 karşılaşmayı kazanırken, Trabzonspor ise rakibini 2 kez mağlup etti. Taraflar, 3 müsabakada sahadan beraberlikle ayrıldı. Söz konusu maçlarda Alanyaspor 17 gol atarken, bordo-mavililer ise 10 gol kaydetti. Trabzon'da oynanan 5 karşılaşmada Trabzonspor 1 kez kazandı. 3 maç konuk takımın üstünlüğüyle biterken 1 maçta da taraflar eşitlikle sahadan ayrıldı.
Alanyaspor, Süper Lig’in 7. haftasında 18 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor’a bugün saat 20.00’de konuk olacak. Son maçlardaki performansıyla taraftarının yüzünü güldüren turuncu yeşilli takım, Karadeniz ekibini de yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Alanyaspor, Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor’a konuk olacak. Medical Park Stadı'nda yarın saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı, hakem Halis Özkahya yönetecek ve maç beIN Sports'tan naklen yayımlanacak.  Ligin son haftalarında Bülent Korkmaz ile yükselişe geçen Alanyaspor, Trabzon engelini de aşarak yükselişini sürdürmek istiyor. Bordo mavili ekip ise  Alanyaspor'u yenerek liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyor.  Trabzonspor'da Anders Trondsen, Abdulkadir Parmak, Fode Koita, Stefano Denswil ile kart cezalısı Vitor Hugo forma giyemeyecek. Dorukhan Toköz'ün durumu ise maç saatinde belli olacak.

En son teknik direktör Abdullah Avcı'nın görev yaptığı geçen sezonun 29. haftasında Alanyaspor'a sahasında 3-1 mağlup olan bordo-mavililer, daha sonra oynadığı 18 lig maçını kaybetmedi. Abdullah Avcı yönetiminde Karadeniz ekibi, son 18 maçında 8 galibiyet, 10 beraberlik elde ederek 202 gündür yenilgi yaşamadı.

Trabzonspor ile Alanyaspor, bugün Trabzon'da yapacakları maçla ligde 11. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 10 maçta Alanyaspor'un bordo-mavili takım karşısında üstünlüğü bulunuyor. Akdeniz temsilcisi 5 karşılaşmayı kazanırken, Trabzonspor ise rakibini 2 kez mağlup etti. Taraflar, 3 müsabakada sahadan beraberlikle ayrıldı. Söz konusu maçlarda Alanyaspor 17 gol atarken, bordo-mavililer ise 10 gol kaydetti. Trabzon'da oynanan 5 karşılaşmada Trabzonspor 1 kez kazandı. 3 maç konuk takımın üstünlüğüyle biterken 1 maçta da taraflar eşitlikle sahadan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop