mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Trafiği Felç Oldu!

Gündem 29.09.2021 - 16:45, Güncelleme: 29.09.2021 - 16:45
 

Alanya Trafiği Felç Oldu!

30. Alanya Uluslararası Triathlon Yarışları kapsamında şehir içinde ulaşımı sağlayan bazı yollar geçici gün ve süreyle trafiğe kapatılması ile birlikte Alanya trafiği adeta felç oldu.

Alanya’da spor turizmine ve tanıtımına önemli katkılar sağlayan Alanya Uluslararası Triathlon Yarışları, Alanya Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl 30. kez gerçekleştiriliyor. Organizasyon, 30. yılı olması nedeniyle ilk kez 5 gün olarak gerçekleşecek. 29 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında yapılacak Alanya Triathlon Yarışları kapsamında bazı yollar geçici gün ve süreyle trafiğe kapatılıyor. BUGÜN  KAPANAN YOLLAR İzzet Azakoğlu Caddesi-Hükümet Caddesi, Ahmet Tokuş Bulvarı-Mesut Otel arası saat 15.30 ila 16.30 saatleri arasında çift yön, Rıhtım Caddesi- Damlataş Caddesi-Bostancıpınarı Caddesi 14.30 ila 17.00 saatleri arasında çift yön, Atatürk Bulvarı-Antalya Mersin Yolu 14.30-17.00 saatleri arasında tek yön kapalı olacak.  Yolların geçici gün ve süreyle trafiğe kapatılnası nedeni ile yaşanan trafik kent genelinde vatandaş ve esnafların tepkisine neden oldu. Trafikte yaşanan aksama ve bazı yollarda yaşanan trafik kazaları nedeni ile trafik durma noktasına geldi. 
30. Alanya Uluslararası Triathlon Yarışları kapsamında şehir içinde ulaşımı sağlayan bazı yollar geçici gün ve süreyle trafiğe kapatılması ile birlikte Alanya trafiği adeta felç oldu.

Alanya’da spor turizmine ve tanıtımına önemli katkılar sağlayan Alanya Uluslararası Triathlon Yarışları, Alanya Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl 30. kez gerçekleştiriliyor. Organizasyon, 30. yılı olması nedeniyle ilk kez 5 gün olarak gerçekleşecek. 29 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında yapılacak Alanya Triathlon Yarışları kapsamında bazı yollar geçici gün ve süreyle trafiğe kapatılıyor.

BUGÜN  KAPANAN YOLLAR

İzzet Azakoğlu Caddesi-Hükümet Caddesi, Ahmet Tokuş Bulvarı-Mesut Otel arası saat 15.30 ila 16.30 saatleri arasında çift yön, Rıhtım Caddesi- Damlataş Caddesi-Bostancıpınarı Caddesi 14.30 ila 17.00 saatleri arasında çift yön, Atatürk Bulvarı-Antalya Mersin Yolu 14.30-17.00 saatleri arasında tek yön kapalı olacak. 

Yolların geçici gün ve süreyle trafiğe kapatılnası nedeni ile yaşanan trafik kent genelinde vatandaş ve esnafların tepkisine neden oldu. Trafikte yaşanan aksama ve bazı yollarda yaşanan trafik kazaları nedeni ile trafik durma noktasına geldi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop