mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Adliyesi’nde Atama

Gündem 30.09.2021 - 14:45, Güncelleme: 30.09.2021 - 14:45
 

Alanya Adliyesi’nde Atama

Aralarında Antalya ve Alanya’dan 19 hakim ve savcının da bulunduğu 1008 adli yargı hakim ve cumhuriyet savcısı adayı ile 7 idari yargı hakim adayının atanması yapıldı.

Hakimler ve Savcılar Kurulunca yapılan atamalara ilişkin karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. 27 Eylül 2021 tarihinde ad çekme sonucuyla gerçekleştirilen atamaya göre, 1008 adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcısı adayı ile 7 idari yargı hakim adayının ataması yapıldı. Atamaların, 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu’nun 13’üncü maddesi gereğince yapıldığı belirtildi. ANTALYA VE ALANYA’DAN BAŞKA İLLERE GİDENLER Ahmet Muhsin Gülcan Alanya’dan Pazarcık (K.Maraş) Cumhuriyet Savcılığı’na, Hünkar Vural (Alanya) Sürmene (Trabzon) Hakimliği’ne, Yusuf Özkartal Alanya’dan Ünye Cumhuriyet Savcılığı’na, İbrahim Okay Başkaya Kelkit (Gümüşhane) Hakimliği’ne, Mehmet Ali Polat Tokat Hakimliği’ne, İbrahim Kayak Kırşehir Hakimliği’ne, Ahmet Demir Gaziantep Cumhuriyet Savcılığı’na, Emre Molla Afşin ‘Elbistan) Hakimliği’ne, Hüseyin Özer Oltu Hakimliği’ne, Şerife Öztürk Akdağmadeni (Yozgat) Cumhuriyet Savcılığı’na, İrem Buse Polat Çuycuma (Zonguldak) Hakimliği’ne, Serhan Muhsit Polat Gelibolu (Çanakkale) Hakimliği’ne, Züleyha Sarıcalar Çekerek (Yozgat) Hakimliği’ne, Mehmet Berat Soytürk Torbalı (İzmir) Hakimliği’ne, Begüm Akça Bergama Hakimliği’ne, Şeyma Gündoğdu Emirdağ (Bolvadin) Cumhuriyet Savcılığı’na, İsmail Göktug Turuçoğlu Edremit (Burhaniye) Cumhuriyet Savcılığı’na, İsmail Türköz Çekerek (Yozgat) Hakimliği’ne, Şıh Ali Yıldırım Yüksekova Cumhuriyet Savcılığı’na,
Aralarında Antalya ve Alanya’dan 19 hakim ve savcının da bulunduğu 1008 adli yargı hakim ve cumhuriyet savcısı adayı ile 7 idari yargı hakim adayının atanması yapıldı.

Hakimler ve Savcılar Kurulunca yapılan atamalara ilişkin karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. 27 Eylül 2021 tarihinde ad çekme sonucuyla gerçekleştirilen atamaya göre, 1008 adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcısı adayı ile 7 idari yargı hakim adayının ataması yapıldı. Atamaların, 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu’nun 13’üncü maddesi gereğince yapıldığı belirtildi.

ANTALYA VE ALANYA’DAN BAŞKA İLLERE GİDENLER

Ahmet Muhsin Gülcan Alanya’dan Pazarcık (K.Maraş) Cumhuriyet Savcılığı’na,

Hünkar Vural (Alanya) Sürmene (Trabzon) Hakimliği’ne,

Yusuf Özkartal Alanya’dan Ünye Cumhuriyet Savcılığı’na,

İbrahim Okay Başkaya Kelkit (Gümüşhane) Hakimliği’ne,

Mehmet Ali Polat Tokat Hakimliği’ne,

İbrahim Kayak Kırşehir Hakimliği’ne,

Ahmet Demir Gaziantep Cumhuriyet Savcılığı’na,

Emre Molla Afşin ‘Elbistan) Hakimliği’ne,

Hüseyin Özer Oltu Hakimliği’ne,

Şerife Öztürk Akdağmadeni (Yozgat) Cumhuriyet Savcılığı’na,

İrem Buse Polat Çuycuma (Zonguldak) Hakimliği’ne,

Serhan Muhsit Polat Gelibolu (Çanakkale) Hakimliği’ne,

Züleyha Sarıcalar Çekerek (Yozgat) Hakimliği’ne,

Mehmet Berat Soytürk Torbalı (İzmir) Hakimliği’ne,

Begüm Akça Bergama Hakimliği’ne,

Şeyma Gündoğdu Emirdağ (Bolvadin) Cumhuriyet Savcılığı’na,

İsmail Göktug Turuçoğlu Edremit (Burhaniye) Cumhuriyet Savcılığı’na,

İsmail Türköz Çekerek (Yozgat) Hakimliği’ne,

Şıh Ali Yıldırım Yüksekova Cumhuriyet Savcılığı’na,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop