mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

3 Puanı Konya’da Bıraktık

Spor 02.10.2021 - 20:23, Güncelleme: 02.10.2021 - 20:23
 

3 Puanı Konya’da Bıraktık

Aytemiz Alanyaspor, Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak, haftayı tek puanla kapattı.

Süper Lig'in 8. haftasında karşı karşıya gelen Konyaspor ve Alanyaspor sahadan 1-1'lik beraberlik ile ayrıldı. Özellikle maçın son anları büyük bir heyecana sahne olurken sahadan kazanan çıkmadı ve ekipler birer puanla maçı tamamladılar. Süper Lig 'in 8 haftasında ligin iki dişli ekibi karşı karşıya geldi. İlhan Palut yönetimindeki Konyaspor sahasında Bülent Korkmaz ile birlikte yükselişe geçen Alanyaspor 'u ağırladı. Futbolseverlere heyecan dolu dakikalar yaşatan mücadelede kazanan çıkmadı. Konyaspor ve Alanyaspor sahadan 1-1'lik beraberlik ile ayrıldı. Özellikle maçın son anları büyük bir heyecana sahne olurken sahadan kazanan çıkmadı ve ekipler birer puanla maçı tamamladılar. Alınan bu sonuçla 2 ekip de puanını 14'e yükseltmiş oldu.
Aytemiz Alanyaspor, Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak, haftayı tek puanla kapattı.

Süper Lig'in 8. haftasında karşı karşıya gelen Konyaspor ve Alanyaspor sahadan 1-1'lik beraberlik ile ayrıldı. Özellikle maçın son anları büyük bir heyecana sahne olurken sahadan kazanan çıkmadı ve ekipler birer puanla maçı tamamladılar.

Süper Lig 'in 8 haftasında ligin iki dişli ekibi karşı karşıya geldi. İlhan Palut yönetimindeki Konyaspor sahasında Bülent Korkmaz ile birlikte yükselişe geçen Alanyaspor 'u ağırladı. Futbolseverlere heyecan dolu dakikalar yaşatan mücadelede kazanan çıkmadı. Konyaspor ve Alanyaspor sahadan 1-1'lik beraberlik ile ayrıldı. Özellikle maçın son anları büyük bir heyecana sahne olurken sahadan kazanan çıkmadı ve ekipler birer puanla maçı tamamladılar.

Alınan bu sonuçla 2 ekip de puanını 14'e yükseltmiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop