mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

MHP’li Uygur’dan Örnek Davranış

Gündem 13.10.2021 - 09:53, Güncelleme: 13.10.2021 - 09:53
 

MHP’li Uygur’dan Örnek Davranış

MHP Alanya İlçe Teşkilatı İlçe Başkan Yardımcısı Vedat Uygur, sahipsiz bir köpeği sahiplenerek örnek bir davranışa imza attı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetim kurulu üyeleri 4 Ekim Hayvaları Koruma Gününde Alanya Belediyesinin Demirtaş Mahallesi'nde bulunan Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etmişlerdi. Ziyaret sonrası İlçe Başkan Yardımcılarından Vedat Uygur sahipsiz bir köpeği sahiplenerek örnek bir davranış sergiledi. Hayvanseverleri Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nden hayvan sahiplenmelerini gerektiğini dile getiren Uygur “Demirtaş Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nden küçük can dostumuzu sahiplendik. Alanya Veteriner İşleri Müdürü Saim Kanlı’ya, Rehabilitasyon Merkezi Sorumlusu Alaaddin Uyaroğlu’na ve belediye personeli Hüseyin Gök’e teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Sahipsiz hayvanlarımızı sahiplenelim. Onların da bir yuvaya ihtiyacı var” dedi.
MHP Alanya İlçe Teşkilatı İlçe Başkan Yardımcısı Vedat Uygur, sahipsiz bir köpeği sahiplenerek örnek bir davranışa imza attı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetim kurulu üyeleri 4 Ekim Hayvaları Koruma Gününde Alanya Belediyesinin Demirtaş Mahallesi'nde bulunan Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etmişlerdi. Ziyaret sonrası İlçe Başkan Yardımcılarından Vedat Uygur sahipsiz bir köpeği sahiplenerek örnek bir davranış sergiledi.

Hayvanseverleri Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nden hayvan sahiplenmelerini gerektiğini dile getiren Uygur “Demirtaş Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nden küçük can dostumuzu sahiplendik. Alanya Veteriner İşleri Müdürü Saim Kanlı’ya, Rehabilitasyon Merkezi Sorumlusu Alaaddin Uyaroğlu’na ve belediye personeli Hüseyin Gök’e teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Sahipsiz hayvanlarımızı sahiplenelim. Onların da bir yuvaya ihtiyacı var” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop