mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Telekom 10 Bin Tablet Dağıtacak

Gündem 13.10.2021 - 14:01, Güncelleme: 13.10.2021 - 14:01
 

Telekom 10 Bin Tablet Dağıtacak

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Türk Telekom, eğitime katkıda bulunacak yeni bir projeyi daha hayata geçirdi. Türk Telekom tarafından teslim edilen 10 bin tablet, Bakanlık tarafından belirlenen okullar aracılığıyla maddi imkanlı kısıtlı öğrencilere dağıtılacak.

Türkiye’nin dijital dönüşümüne öncülük eden Türk Telekom, öğrencilere destek olmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı’na 10 bin adet tablet bağışladı. Türk Telekom tarafından Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim edilen tabletler, okullar aracılığıyla sosyo-ekonomik imkânları yeterli olmayan öğrencilere dağıtılacak. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullara gönderilen tabletler, ilk, orta ve lise düzeyinde eğitim gören maddi yönden imkânları kısıtlı öğrencilere teslim edilmeye başlandı. Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik eden bir teknoloji şirketi olarak, var olduğumuz her alanda, dokunduğumuz herkesi değerli hissettirme misyonuyla insanı merkeze alan projeler ürettiklerini belirtti. Türk Telekom olarak ülkeyi dijitalleştirme konusunda öncelikli alanlarımızdan birisinin eğitim olduğunu kaydeden Önal, "Türkiye’nin dijital ayak izini daha da arttıracak bu anlamlı ve değerli projeyi gerçekleştirme fırsatı sunan başta Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer olmak üzere, emeği geçen tüm bakanlık çalışanlarına da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de, 6 Eylül'de başlattıkları yüz yüze eğitim sürecinde, karantina dolayısıyla okula 10 gün ara veren öğrencilerin canlı derslerle uzaktan eğitim verdiğini anımsatarak, "Bu süreçte ihtiyacı olan öğrencilerimize ücretsiz tablet desteği sağlıyoruz. Türk Telekom tarafından bağışlanan 10 bin tableti de bu kapsamda çocuklarımıza ulaştıracağız" dedi. ANKARA (İGFA) 
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Türk Telekom, eğitime katkıda bulunacak yeni bir projeyi daha hayata geçirdi. Türk Telekom tarafından teslim edilen 10 bin tablet, Bakanlık tarafından belirlenen okullar aracılığıyla maddi imkanlı kısıtlı öğrencilere dağıtılacak.

Türkiye’nin dijital dönüşümüne öncülük eden Türk Telekom, öğrencilere destek olmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı’na 10 bin adet tablet bağışladı. Türk Telekom tarafından Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim edilen tabletler, okullar aracılığıyla sosyo-ekonomik imkânları yeterli olmayan öğrencilere dağıtılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullara gönderilen tabletler, ilk, orta ve lise düzeyinde eğitim gören maddi yönden imkânları kısıtlı öğrencilere teslim edilmeye başlandı.

Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik eden bir teknoloji şirketi olarak, var olduğumuz her alanda, dokunduğumuz herkesi değerli hissettirme misyonuyla insanı merkeze alan projeler ürettiklerini belirtti. Türk Telekom olarak ülkeyi dijitalleştirme konusunda öncelikli alanlarımızdan birisinin eğitim olduğunu kaydeden Önal, "Türkiye’nin dijital ayak izini daha da arttıracak bu anlamlı ve değerli projeyi gerçekleştirme fırsatı sunan başta Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer olmak üzere, emeği geçen tüm bakanlık çalışanlarına da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de, 6 Eylül'de başlattıkları yüz yüze eğitim sürecinde, karantina dolayısıyla okula 10 gün ara veren öğrencilerin canlı derslerle uzaktan eğitim verdiğini anımsatarak, "Bu süreçte ihtiyacı olan öğrencilerimize ücretsiz tablet desteği sağlıyoruz. Türk Telekom tarafından bağışlanan 10 bin tableti de bu kapsamda çocuklarımıza ulaştıracağız" dedi. ANKARA (İGFA) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop