mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Akseki MYO Öğrencileri Doğa Yürüyüşüne Katıldı

Gündem 14.10.2021 - 18:03, Güncelleme: 14.10.2021 - 18:03
 

Akseki MYO Öğrencileri Doğa Yürüyüşüne Katıldı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Akseki Meslek Yüksekokulu (MYO) ve Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğüne bağlı Antalya Şube Müdürlüğü Akseki Şefliği ekiplerinin katılımıyla doğa yürüyüşü yapıldı.

ALKÜ Akseki MYO Ormancılık ve Orman Ürünleri Bölümü ile Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğüne bağlı Antalya Şube Müdürlüğü Akseki Şefliği, Üzümdere Yaban Hayatı Geliştirme Sahası’nda (YHGS) doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirdi. Ormancılık ve Orman Ürünleri Programcılığı Bölümü öğrencileri yaklaşık yedi kilometre mesafe yürüdüler. Antalya İbradı Üzümdere Mahallesinde başlayan yürüyüş Akseki Handos Balık Çiftliği’nde sona erdi. ALKÜ Akseki MYO Ormancılık ve Orman Ürünleri Bölümü Öğr. Gör. Özgür Suna ve Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğüne bağlı Antalya Şube Müdürlüğü Akseki Şefliği ekipleri, Akseki Şefi Mestan Hısarkaya öncülüğünde öğrencilere bölge hakkında bilgiler verildi. Öğrenciler yürüyüş sırasında fotoğraf çekerek Toros Dağları’nın doğal güzelliklerini kayıt altına aldılar. Diğer yandan öğrencilere kumanya ve su dağıtımı yapıldı. Öğr. Gör. Özgür Suna etkinlikteki katkı ve özverisi için Antalya Şube Müdürlüğü Akseki Şefliği ekipleri, Akseki Şefi Mestan Hısarkaya'ya ve kumanya desteği sağlayan Akseki Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. DAHA ÖNCE DE SARIHACILAR MAHALLESİNE GEZİ DÜZENLENDİ Akseki MYO Mimari Restorasyon programı öğretim elemanları 1. ve 2. Sınıf öğrencilerine Akseki Sarıhacılar Mahallesine daha önce de teknik bir gezi düzenledi. Öğrencilere, tarihi yapılarda restorasyon uygulamaları ile ilgili yerinde inceleme çalışmaları kapsamında bilgi verildi.
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Akseki Meslek Yüksekokulu (MYO) ve Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğüne bağlı Antalya Şube Müdürlüğü Akseki Şefliği ekiplerinin katılımıyla doğa yürüyüşü yapıldı.

ALKÜ Akseki MYO Ormancılık ve Orman Ürünleri Bölümü ile Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğüne bağlı Antalya Şube Müdürlüğü Akseki Şefliği, Üzümdere Yaban Hayatı Geliştirme Sahası’nda (YHGS) doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirdi. Ormancılık ve Orman Ürünleri Programcılığı Bölümü öğrencileri yaklaşık yedi kilometre mesafe yürüdüler. Antalya İbradı Üzümdere Mahallesinde başlayan yürüyüş Akseki Handos Balık Çiftliği’nde sona erdi. ALKÜ Akseki MYO Ormancılık ve Orman Ürünleri Bölümü Öğr. Gör. Özgür Suna ve Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğüne bağlı Antalya Şube Müdürlüğü Akseki Şefliği ekipleri, Akseki Şefi Mestan Hısarkaya öncülüğünde öğrencilere bölge hakkında bilgiler verildi. Öğrenciler yürüyüş sırasında fotoğraf çekerek Toros Dağları’nın doğal güzelliklerini kayıt altına aldılar. Diğer yandan öğrencilere kumanya ve su dağıtımı yapıldı.

Öğr. Gör. Özgür Suna etkinlikteki katkı ve özverisi için Antalya Şube Müdürlüğü Akseki Şefliği ekipleri, Akseki Şefi Mestan Hısarkaya'ya ve kumanya desteği sağlayan Akseki Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

DAHA ÖNCE DE SARIHACILAR MAHALLESİNE GEZİ DÜZENLENDİ

Akseki MYO Mimari Restorasyon programı öğretim elemanları 1. ve 2. Sınıf öğrencilerine Akseki Sarıhacılar Mahallesine daha önce de teknik bir gezi düzenledi. Öğrencilere, tarihi yapılarda restorasyon uygulamaları ile ilgili yerinde inceleme çalışmaları kapsamında bilgi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop