mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

'Gençlik Bilgi Yarışması' Düzenleniyor

Gündem 25.10.2021 - 11:36, Güncelleme: 25.10.2021 - 11:36
 

'Gençlik Bilgi Yarışması' Düzenleniyor

Diyanet İşleri Başkanlığı’nca Hz. Peygamber’i daha yakından tanıma, O’nun mesajını anlama, milli ve manevi duyguların geliştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla ortaokul öğrencilerine yönelik online “Gençlik Bilgi Yarışması” düzenlenecek.

Başvurular 1 Kasım 2021’de başlayıp, 1 Aralık 2021 saat 23.59’a kadar devam edecek olup yarisma.diyanet.gov.tr adresinden bireysel olarak internet yoluyla gerçekleştirilecek. Sınav sonuçları ise 10 Aralık 2021 tarihinde yarisma.diyanet.gov.tr adresi üzerinden açıklanacak. Yarışmaya ilişkin tüm duyurular söz konusu site üzerinden yapılacak. “Gençlik Bilgi Yarışması” 4 Aralık 2021 tarihinde saat 14.00’da çevrimiçi olarak yarisma.diyanet.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecek. Yarışmacılar Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları arasında yer alan Hz. Muhammed’in Hayatı (Prof. Dr. Casim Avcı -Mevlana İdris) adlı eserden sorumlu olacaklar. Yarışmacılar http://yayinsatis.diyanet.gov.tr/ adresinden yahut satış bürolarından söz konusu eseri temin edebilecek. Ayrıca dileyen yarışmacılar söz konusu esere https://yayin.diyanet.gov.tr/Product/Detail... PDF formatında ulaşabilecek. T.C. vatandaşı olmayan yabancı öğrenciler de herhangi bir ortaokula kayıtları bulunması halinde yarışmaya başvurabilecek. Yarışma neticesinde her ilden ilk üçe giren öğrencilere Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri aracılığı ile il müftülükleri tarafından aşağıdaki ödüller verilecektir: -İl birincisine: 500 TL -İl ikincisine: 300 TL -İl üçüncüsüne: 200 TL Türkiye geneli sıralamada ilk 10 içerisine giren öğrencilere Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri aracılığı ile aşağıdaki ödüller verilecektir: -Birinciye: 10 bin TL -İkinciye: 7 bin TL -Üçüncüye: 5 bin TL -Dördüncüye: 2 bin 500 TL
Diyanet İşleri Başkanlığı’nca Hz. Peygamber’i daha yakından tanıma, O’nun mesajını anlama, milli ve manevi duyguların geliştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla ortaokul öğrencilerine yönelik online “Gençlik Bilgi Yarışması” düzenlenecek.

Başvurular 1 Kasım 2021’de başlayıp, 1 Aralık 2021 saat 23.59’a kadar devam edecek olup yarisma.diyanet.gov.tr adresinden bireysel olarak internet yoluyla gerçekleştirilecek. Sınav sonuçları ise 10 Aralık 2021 tarihinde yarisma.diyanet.gov.tr adresi üzerinden açıklanacak. Yarışmaya ilişkin tüm duyurular söz konusu site üzerinden yapılacak. “Gençlik Bilgi Yarışması” 4 Aralık 2021 tarihinde saat 14.00’da çevrimiçi olarak yarisma.diyanet.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecek. Yarışmacılar Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları arasında yer alan Hz. Muhammed’in Hayatı (Prof. Dr. Casim Avcı -Mevlana İdris) adlı eserden sorumlu olacaklar. Yarışmacılar http://yayinsatis.diyanet.gov.tr/ adresinden yahut satış bürolarından söz konusu eseri temin edebilecek. Ayrıca dileyen yarışmacılar söz konusu esere https://yayin.diyanet.gov.tr/Product/Detail... PDF formatında ulaşabilecek. T.C. vatandaşı olmayan yabancı öğrenciler de herhangi bir ortaokula kayıtları bulunması halinde yarışmaya başvurabilecek. Yarışma neticesinde her ilden ilk üçe giren öğrencilere Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri aracılığı ile il müftülükleri tarafından aşağıdaki ödüller verilecektir:

-İl birincisine: 500 TL

-İl ikincisine: 300 TL

-İl üçüncüsüne: 200 TL

Türkiye geneli sıralamada ilk 10 içerisine giren öğrencilere Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri aracılığı ile aşağıdaki ödüller verilecektir:

-Birinciye: 10 bin TL

-İkinciye: 7 bin TL

-Üçüncüye: 5 bin TL

-Dördüncüye: 2 bin 500 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop