mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Türkdoğan’dan CHP’ye Sert Eleştiri!

Siyaset 28.10.2021 - 15:21, Güncelleme: 28.10.2021 - 15:21
 

Türkdoğan’dan CHP’ye Sert Eleştiri!

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan,Türkiye’nin Irak ve Suriye’ye asker gönderme tezkeresine hayır oyu veren CHP’yi eleştirdi.

Irak ve Suriye’ye sınır ötesi operasyon için Cumhurbaşkanı’na verilen yetkinin 2 yıl daha uzatılmasını öngören tezkere için AK Parti, MHP ve İYİ Parti evet oyu kullanırken, HDP ve CHP hayır oyu vermişti.  MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, HDP ve CHP’nin hayır oyu vermelerine karşılık açıklamalarda bulundu.  İlçe Başkanı Türkdoğan, "Terör belasını sınır ötesinde def etmek üzere Irak ve Suriye’de konuşlanan askerlerimizin 2 yıl daha görevlerine devam etmeleri için TBMM Genel Kurulu’nda yapılan tezkere oylamasında maalesef Atatürk’ün altı okunu hiçe sayan CHP terör destekçisi HDP’nin çağrısına uyarak ret oyu verdi. Değerlendirme büyük Türk milletinindir. Hudut namustur pankartı asanların bunun gereğini de yapmaları gerekiyor ama maalesef hudut namustur pankartı asanlar hudutlarımızın korunması için sınır ötesinde askerlerimizin konuşlanması noktasındaki tezkereye karşı çıktı. Bundan dolayı da bizler MHP olarak takdiri büyük Türk milletine bırakıyoruz” ifadelerine yer verdi.
MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan,Türkiye’nin Irak ve Suriye’ye asker gönderme tezkeresine hayır oyu veren CHP’yi eleştirdi.

Irak ve Suriye’ye sınır ötesi operasyon için Cumhurbaşkanı’na verilen yetkinin 2 yıl daha uzatılmasını öngören tezkere için AK Parti, MHP ve İYİ Parti evet oyu kullanırken, HDP ve CHP hayır oyu vermişti. 

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, HDP ve CHP’nin hayır oyu vermelerine karşılık açıklamalarda bulundu. 

İlçe Başkanı Türkdoğan, "Terör belasını sınır ötesinde def etmek üzere Irak ve Suriye’de konuşlanan askerlerimizin 2 yıl daha görevlerine devam etmeleri için TBMM Genel Kurulu’nda yapılan tezkere oylamasında maalesef Atatürk’ün altı okunu hiçe sayan CHP terör destekçisi HDP’nin çağrısına uyarak ret oyu verdi. Değerlendirme büyük Türk milletinindir. Hudut namustur pankartı asanların bunun gereğini de yapmaları gerekiyor ama maalesef hudut namustur pankartı asanlar hudutlarımızın korunması için sınır ötesinde askerlerimizin konuşlanması noktasındaki tezkereye karşı çıktı. Bundan dolayı da bizler MHP olarak takdiri büyük Türk milletine bırakıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop