mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Böcek Alanya’da

Gündem 29.10.2021 - 10:43, Güncelleme: 29.10.2021 - 10:43
 

Başkan Böcek Alanya’da

Alanya’yı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, toptancı hal ve ulaşım esnafıyla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Alanya ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu. Başkan Böcek Alanya temaslarında ilk olarak Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO ) Başkanı Mehmet Şahin’e taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Böcek, bir süre önce babasını kaybeden Şahin’e başsağlığı dileklerini iletti.  ESNAFI DİNLEDİ Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek daha sonra ALTSO Meclis Salonu’nda toptancı hal esnafı, minibüs ve otobüsçü esnafının sorunlarını dinledi. Toplantıya CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İYİ Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan, Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Erkan Demirci, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanya’daki toptancı hal derneklerinin başkanları, Minibüsçüler, Otobüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Doğan Bacak, hal esnafı ve otobüsçüler katıldı. Toplantıda hal esnafı, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Alanya Toptancı Hal Kompleksi Projesi ile görüş ve taleplerini Başkan Böcek’e iletti. Ulaşım esnafı da sorun ve taleplerini dile getirdi. Başkan Muhittin Böcek, Alanya Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış ve yönetimiyle bir araya gelerek, sorunlarını dinledi. HALDEN ANLARIZ Planlı, kurallı, kimlikli bir kent için yola çıktıklarını belirten Başkan Böcek, “Çalışmalarımızı bu yönde kararlılıkla yürütüyoruz. Vatandaşlarımızın ve sizlerin haklarını korumak için geldim. Yasalar ve mevzuatlar içinde hiç kimseyi mağdur etmeden gerekeni yaparız. Biz halden anlarız. Hakkaniyetli davranacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi. EK HİZMET BİNASINI İNCELEDİ Toplantının ardından Başkan Böcek, ALTSO’nun yan tarafında bulunan ve tadilat çalışması devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Ek Hizmet Binası’nda incelemelerde bulundu. Binanın son durumu hakkında bilgi alan Başkan Böcek, “ Ek hizmet binamızı 2022 yılının Ocak ayından itibaren hizmete açacağız. Alanyamıza şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya’da esnaf ziyareti de gerçekleştirdi. Esnafla sohbet eden Başkan Böcek, hayırlı işler ve bol kazançlar diledi.
Alanya’yı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, toptancı hal ve ulaşım esnafıyla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Alanya ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu. Başkan Böcek Alanya temaslarında ilk olarak Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO ) Başkanı Mehmet Şahin’e taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Böcek, bir süre önce babasını kaybeden Şahin’e başsağlığı dileklerini iletti. 

ESNAFI DİNLEDİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek daha sonra ALTSO Meclis Salonu’nda toptancı hal esnafı, minibüs ve otobüsçü esnafının sorunlarını dinledi. Toplantıya CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İYİ Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan, Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Erkan Demirci, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanya’daki toptancı hal derneklerinin başkanları, Minibüsçüler, Otobüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Doğan Bacak, hal esnafı ve otobüsçüler katıldı. Toplantıda hal esnafı, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Alanya Toptancı Hal Kompleksi Projesi ile görüş ve taleplerini Başkan Böcek’e iletti. Ulaşım esnafı da sorun ve taleplerini dile getirdi. Başkan Muhittin Böcek, Alanya Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış ve yönetimiyle bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.

HALDEN ANLARIZ

Planlı, kurallı, kimlikli bir kent için yola çıktıklarını belirten Başkan Böcek, “Çalışmalarımızı bu yönde kararlılıkla yürütüyoruz. Vatandaşlarımızın ve sizlerin haklarını korumak için geldim. Yasalar ve mevzuatlar içinde hiç kimseyi mağdur etmeden gerekeni yaparız. Biz halden anlarız. Hakkaniyetli davranacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

EK HİZMET BİNASINI İNCELEDİ

Toplantının ardından Başkan Böcek, ALTSO’nun yan tarafında bulunan ve tadilat çalışması devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Ek Hizmet Binası’nda incelemelerde bulundu. Binanın son durumu hakkında bilgi alan Başkan Böcek, “ Ek hizmet binamızı 2022 yılının Ocak ayından itibaren hizmete açacağız. Alanyamıza şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya’da esnaf ziyareti de gerçekleştirdi. Esnafla sohbet eden Başkan Böcek, hayırlı işler ve bol kazançlar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop