mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Yıldızdoğan Rüzgarı Esecek

Kültür-Sanat 30.10.2021 - 08:49, Güncelleme: 30.10.2021 - 08:49
 

Alanya’da Yıldızdoğan Rüzgarı Esecek

Cumhuriyetin 98 yılı Alanya'da coşku ile kutlanmaya devam ediyor. MHP Alanya İlçe Başkanlığı geleneksel hale getirdikleri 'Cumhuriyet Şöleni'nin dördüncüsünü bu akşam düzenleyecek.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen 'Cumhuriyet Şöleni'nin dördüncüsünü bu akşam düzenleniyor. Türkiye'nin sevilen sanatçılarından Mustafa Yıldızdoğan ve Ümran Gülcan'ın saat 20.00'de başlayacak olan konserde sahne alacaklar.  Alanya Belediye binası arkasında yer alan konser alanında gerçekleştirilecek konsere tüm vatandaşlar davet edildi.  TÜRKDOĞAN'DAN ALANYA'YA DAVET  Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Cumhuriyet Şöleni'ne tüm Alanya halkını davet eden MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 'MHP Alanya İlçe Başkanlığı olarak düzenleğimiz 4.Geleneksel Cumhuriyet Şölenimize teşriflerinizi bekler, katılımlarınızdan onur duyarız...'
Cumhuriyetin 98 yılı Alanya'da coşku ile kutlanmaya devam ediyor. MHP Alanya İlçe Başkanlığı geleneksel hale getirdikleri 'Cumhuriyet Şöleni'nin dördüncüsünü bu akşam düzenleyecek.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen 'Cumhuriyet Şöleni'nin dördüncüsünü bu akşam düzenleniyor. Türkiye'nin sevilen sanatçılarından Mustafa Yıldızdoğan ve Ümran Gülcan'ın saat 20.00'de başlayacak olan konserde sahne alacaklar.  Alanya Belediye binası arkasında yer alan konser alanında gerçekleştirilecek konsere tüm vatandaşlar davet edildi. 

TÜRKDOĞAN'DAN ALANYA'YA DAVET 

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Cumhuriyet Şöleni'ne tüm Alanya halkını davet eden MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 'MHP Alanya İlçe Başkanlığı olarak düzenleğimiz 4.Geleneksel Cumhuriyet Şölenimize teşriflerinizi bekler, katılımlarınızdan onur duyarız...'

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop